9 Kasım 2012 Cuma

*** Kendin Yap *** Clutch Süsleme - Yenileme (DIY)

Şıkır şıkır olmaya hazır mısınız?








Evet diyenleri duyuyor gibiyim :)

 Bugün sizlere inanılmaz güzel,şıkır şıkır bir kendin yap projesinden bahsedeceğim. Bu projeden bir çoğumuzun faydalanacağını düşünüyorum. Bir nikah törenine,düğüne,partiye veya özel bir güne hazırlandığımızda o gün ne kadar özel ise kıyafetlerimiz hatta taktığımız takıya kadar yapılan tüm hazırlıklarda özeldir. E tabii böyle özel günlerde tüm gözler üzerimizde oluyor ve baştan aşağıya süzülüyoruz ve tabii ki boş durmayıp bizde gözetliyoruz. Kim  ne giymiş?,kim ne takmış,takıştırmış diye göz atıyoruz en azından.  Hal böyle olunca bir giydiğimizi bir daha ki özel günde kullanamıyoruz.

Hatta bir çok hazırlanma aşamasında -Ayyy şunu şunun düğününde giymiştim, 
 -Şunu şu özel günde takmıştım diye off pofff yapıyoruz. Sonra ne giyeceğim,ne takacağım,hangi çantayı kullanacağım telaşı alıp gidiyor.Bayanların çoğunda bu takıntı vardır. İşte bu projeyle Ayşe'nin nikah töreni için aldığımız clutch ı süsleyip yeniliyoruz ve  Fatma'nın kınasına giderken kullanıyoruz :)

Güzel fikir değil mi hanımlar? 

Hadi o zaman durmak yok, hamaratlığımızı gösterme zamanı.
Eski çantalarımızı,clutchlarımızı taşlarla,dantellerle süslemeye yenilemeye ve değerlendirmeye başlıyoruz. Devir tutumluluk devri canıııım,yenileyip yenileyip kullanıyoruz. Ohhh :)

Nasıl ama,beğendiniz mi?

:)

Sevgiler,öpücüklerrrr

6 yorum:

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)