20 Kasım 2012 Salı

2013 Moda Trendleri


Ünlü marka ve tasarımcıların 2013 Resort koleksiyonlarını inceleyerek sizler için önümüzdeki sezon yükselişe geçecek trendleri belirledik. Her tarza ve zevke hitap edecek bu trendler arasında kendinize en uygun parçaları bulabilirsiniz.


Peplum






Kalça problemi olan kadınların korkulu rüyası ”peplum” trendi 2013 Resort koleksiyonlarında sıklıkla karşımıza çıktı. Özel davet ve kokteyller için çok uygun bulduğumuz peplum detaylı parçalar sizin de gardırobunuzu süsleyebilir.





Çizgiler





Çizgililerin modası hiçbir zaman geçmeyecek gibi gözüküyor. Enine ve boyuna çizgili parçalarla günün her zaman dilimine ayak uydurabilirsiniz. 2013 yılında çizgili ceketlerin altın çağını yaşayacağının sinyallerini şimdiden alıyoruz.


Sportif





Erkek modası sportif akım üzerinde kendisini gösteriyor. Blazer ceketler, siyahın kontrast yarattığı parçalar, çizgili eşofman pantolonlar spor ve şık bir tarz isteyenler için ideal alternatifler oluşturuyor.



Tulum



Son yılların yükselen trendi tulum, 2013 yılında da yükselen çizgisini korumaya devam edecek. Minimalden avant-garde tarza her kesim ve modeli bu sene tulumlarda bulabilirsiniz.


Deri



Tutkunu olduğumuz deriyi 2013 Resort koleksiyonlarında gördükçe deriye olan sevgimiz daha bir kabardı.  Ceketle bütünleşmiş deriyi, bu sezon elbise, şort, pantolon ve bluzlarda sık sık görmeye başlayacağız.


Çan Etek



Çan etekler kabarık formlarıyla içinizdeki enerjiyi dışınıza yansıtmanızda yardımcı olacak. Neon renklerde ve desenli olarak tercih edebileceğiniz çan eteklerinizi,  bir kemer yardımıyla çok daha şık bir hale büründürebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)