7 Şubat 2013 Perşembe

Diyetsel Mevzular *** Diyete Kısa Bir Ara ***


Kasım ayının sonlarında diyete başlamıştım ve sizlere de bahsetmiştim.Çok güzel sonuçlar aldım.Yorum yaparak destek olan ve ince düşünüp mail atan bir kaç arkadaşım oldu.İnanılmaz mutlu oldum ve daha da motive oldum.Destek olan,düşüncelerini paylaşan ve diyetle ilgili tüyo veren,bildiklerini paylaşan herkese çok çok teşekkür ederim.



 Aslında diyetimle ilgili son yazıyı hedefime ulaştıktan sonra yazmayı düşünüyordum.Yaşadığım sağlık sorunlarından dolayı diyetime ara vermek zorunda kaldım. Geçen pazar günü soğuk algınlığı nedeniyle hastaneye gittim ve test sonuçlarım olumsuz çıktı şimdi ilaç tedavisi görüyorum. Bu dönemde diyete devam etmem vücudumun güçsüz kalmasına ve sorunların devam edeceğine işaretti.Bu nedenle diyetime iyileşene kadar ara vereceğim. Bildiğiniz gibi büyük bir diyet yapmıyordum yediklerime dikkat ediyordum bir çok şeyi hayatımdan çıkarmıştım.Şimdi tabii ki bir anda yemeye başlamayacağım :) Yine dikkat ederek azar azar yiyeceğim.

Bu arada 54kg da kaldım duraklama dönemindeyim ne kilo alıyorum nede veriyorum.Hedefime ulaşınca yapmak istediklerim vardı kısa bir süre erteledim.Kilolardan kurtulmak,istediğimiz görünüme kavuşmak bir çok kişinin isteğidir ama bu isteği gerçekleştirirken sağlığımıza da dikkat etmek gerekiyor.Ben diyetimi yaparken hiçbir sorun yaşamadım.Sağlık açısından hiç bir belirti olmadı halsiz kalmalar,yorgunluk,sürekli dinlenme isteği gibi hiçbir şey olmadı dediğim gibi test sonuçları olumsuz çıktı.İnsan hiçbir şey hissetmeden sorunlar olabiliyor belki de ileride belirtilerini hissedecektim ama erkenden öğrendim ve inşallah tedavinin sonucu olumlu bir şekilde alırım. Her şeyden önemlisi sağlık diyorum ve hepinize sağlıklı günler diliyorum.Sağlığımız yerinde olursa diyette yaparız, her şeyde yaparız :)


Daha önceki diyetimle ilgili yazıları okumak için,
Tıklayıp okuyabilirsiniz. :)


Sağlıklı günler,sevgiler...

.

5 yorum:

  1. Oh ohhh iyi gidiyormussun bak ne güzel ;) Tam gaz devam..Duraklama dönemi de çok önemli..Hatta daha da önemli :)) Geçmiş olsun buarada öperim canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım gayet iyi gidiyordu alışmıştım da ama sağlıktan önemli değil düzelince tekrar devam edicem :) Teşekkür ederim

      Sil
  2. Geçmiş olsun canım. Umarım sağlığına kavuştuktan sonra istediklerini gerçekleştirebilirsin. :)

    YanıtlaSil
  3. oww süper 54.5 çok iyi bnce sağlığınıza dikkat edin geçmiş olsun :)

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)