16 Şubat 2013 Cumartesi

Yaşayan Barbie *** Valeria Lukyanova

Daha önceden internet üzerinde gezinirken yaşayan Barbie olarak bilinen Valeria Lukyanova'u görmüştüm tabii ismini bilmiyordum ve gerçekten böyle bir varlığın olduğuna inanamamıştım,düne kadar :)
Dün akşam Beyaz Show'da karşıma çıkınca şaşkınlıkla
- Aa bu o kız,incecik beli var diye tepki verdim :)
Beyaz Show sayesinde yaşayan Barbie Valeria Lukyanova'u tanıma fırsatı bulmuş olduk. Seyretmeyenler,görmeyenler için fotoğraflarını paylaşıp bahsetmek istedim.






 Aman Allah'ım o nasıl bir bel?! İncecik bir beli var :) Güzelliğinin yanı sıra makyajla harikalar yaratılabileceğini yine anladım. Üstelik Valeria henüz 21 yaşındaymış ve yaşının konuşulmasından hoşlanmıyormuş.Ayrıca estetik yaptırmadığını ve güzelliğinin,belinin inceliğinin ailesinden geldiğini söyledi ancak internette ufak bir araştırmayla şöyle bir bilgiye ulaştım.Aslında popüler olmasının sebebi, genç yaşında geçirdiği estetik operasyonlarla Barbie isimli oyuncağa benzeyerek şöhreti yakalamıştır.Öncelikle de internet ortamında güzelliğiyle popülerliğe ulaşmıştır.
Valeria'yı programdan uğurladıktan sonra belinin inceliği hakkında, kaburgalarından 1-2 tanesini aldırmış olacağı söylentisi oldu.Tabii bununla ilgili kesin bir sonuç yok :) Estetik operasyon yaptırdığına fazlasıyla inanıyorum çünkü Beyazıt Öztürk'ün karşısında gülmeyi bırakın tebessüm bile etmiyordu.Bu estetik operasyonlardan dolayı değilse eğer o güzelliğe karşı acayip soğuk bir kız :))


Valeria Lukyanova Kimdir?

1993 yılında Ukrayna'da doğup büyümüştür.Rusya'da yaşamaktadır.1.74 boy uzunluğuna sahip,51 kilogramdır.90-61-90 vücut ölçülerine sahiptir.Değişik görünüşü ve tarzıyla tuhaf karşılansa da zaman içerisinde alışılan biri olmuştur.Evli ve henüz çocuk sahibi değil.





Dün Beyaz Show'u kaçıranlar buradan izleyebilir :)

23 yorum:

  1. 1.si bunda estetik olmaması imkansıııız :D O burun nasıl iğrenç bir burundur. 2.si bel ölçüsü 61 olamaz,olsa olsa 40 olur :))) Genç yaşta kendine yazık etmiş,yaratık gibi bence :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ''bel ölçüsü olsa olsa 40 olur'' çook güldüüüm :))) estetiğe karşı değilim ama bu kadarı da fazla,insanın bir yeri de doğal olmaz mı yahuu =)

      Sil
    2. aynen katıldım bende

      Sil
  2. çok yapmacık çok itici bir görüntüsü var kesin estetik var yani
    bi de çok soğuk dediğiniz gibi..
    sevmedim kendilerini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cık cık cık! sevmedik,güzel diye değil ama çok soğuktu :)))

      Sil
  3. kızın bır yerde baya çok estetık gecırdıgını okudum nette. estetıkden oncekı vucudunu ve yuzunu bulabılırsınız ben ilk çıktıgında gormustum baya degısım var opuldunuz kızlar :)

    YanıtlaSil
  4. Estetik kurbanı olmuş bence ne barbisi yaa:)

    YanıtlaSil
  5. canım bende dün i,zledim beyaz showu şok geçirenlerdenim bende :)
    bencede estetiksiz olması imkansızyaa,ve 51 kilodan daha az görünüyor,gülmemesi benimde dikkatimi çekti,yüzü fazla gergin bence ondan gülemiyor :)

    YanıtlaSil
  6. heyyyy 2.55 dk da az tebessüm etti :DDD

    YanıtlaSil
  7. ahahah 4 yaşındaki kı kardeşim heyy bu insan deyimiş dedi :))

    YanıtlaSil
  8. Hadiii okadar da kotu degil kizlar.en azindan ince bir bel gogus ve guzel duz bacaklar.oyle minik guzel bir burun ve dudaklat falan.herkez kiskancligindan neler soylemis.kizin o goruntusu makyajdan abartili gorunmus ama kiz gayet hos.turk kizlari bizler anca herseyi mal gibi kiskanaalim ve yorum yapalim sonra bir goruyoruz herkez birbirine ozeniyor aq

    YanıtlaSil
  9. dakota rose daha güzel :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dakota rose müthiş ama ya kıyaslanamaz

      Sil
    2. dakota rose bencede mükemmel ama çok fazla fotoshop kullanıyo

      Sil
  10. bence çok güzel olmuş

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)