30 Ocak 2017 Pazartesi

Yves Rocher’nin Argan Yağı Bakım Serisi ile ışıldayın!

Yves Rocher Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları’nın  Argan Yağı Bakım Serisi ürünleri yenilenen ambalajlarıyla göz dolduruyor.



Yüzyıllardır Fas'lı kadınların güzellik sırrı olan mucizevi Argan Yağıseride yer alan Kadife Vücut kremi ve Kadife Vücut peelinginin temel içeriğini oluşturuyor.. Argan yağı cildinizi besler,  yumuşatır, nemlendirir ve cildinize göz alıcı bir ışıltı verir. Kusursuz bir nemlendirici olan Kadife Vücut kremi,içerdiği Organik Portakal Çiçeği özleri sayesinde cildinize ferahlatıcı ve canlandırıcı bir his kazandırır. Portakal Çiçeğinin hoş kokusu ve sakinleştirici etkisiyle Organik Arganın mucizevi yumuşaklığını birleştiren bu krem cildinize kadife yumuşaklığını taşır. Hızla emilen yumuşak dokusu ile kullanımı keyiflidir. Kadife Vücut Peeling’inin içeriğinde Argan yağının yanı sıra Fas kili yer alıyor. Kil, cildinizi ölü hücrelerden arındırmaya yarıyor.
Yves Rocher, Kadife Vücut Kremi- 49.90 TL
Yves Rocher, Kadife Vücut Peelingi- 49.90 TL

2 yorum:

  1. Şubat'ta doğumgünü kampanyası ile bu peelingden de alabilirim; kendime bir Yves Rocher listesi yapayım en iyisi :))) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok merak ediyorum doğum günü kampanyan varsa kaçırma :))

      Sil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)