10 Mayıs 2013 Cuma

Essence Quattro Eyeshadow 01 XOXO

Geçenlerde n11.com dan Essence alışverişi yapmıştım. İyi ki yapmışım :) O kadar uygun fiyata çok kullanışlı ürünler aldığımı düşünüyorum. Mesela gördüğünüz bu 4lü far paletini 3.50TL'ye almış oldum.
Bir far paleti için çok çok uygun bir fiyat.



Daha önceden kullanmadığım bir ürün olduğu için tozutma,renk vermeme gibi sorunlar olacağını düşünüyordum ama yine ön yargının kötü bir şey olduğunu anladım. :)


Başka 4lü ve tek tek olan farlar vardı ama bu 3.50'TL olduğu için attım sepete! Siyah,gümüş ve beyaz rengi sürekli kullanabildiğim tonlar.


Renklerin güzelliğine daha da yakından bakalım. :)


Sanırım indirimsiz fiyatı 10 TL gibi bir rakam olması lazım. Bence böyle bir fiyata göre çok uygun ve güzel bir palet. Çantada taşıma açısından güzel olduğunu düşünüyorum. Bende ki paletin numarası 01 XOXO. Aklımda başka bir renkten oluşan paleti de var.

Sizde beğendiniz mi? Essence'in far paletlerini kullanıp memnun kaldınız mı?


Sevgiler...

10 yorum:

  1. Renkleri harika, güle güle kullan canım. Henüz Essence farları hiç denemedim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım indirimdeyken kaçırma derim :)

      Sil
  2. merhaba
    çok güzel duruyor. essence hiç kullanmadım. kullanınca yorumlar mısın? o mor-lilaya bayıldım :)
    bir de kargoyu sorucam ne kadar tuttu :))
    sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullandım,fiyatlarına göre gayet başarılı bir ürün :) Başka renklerinden de almayı düşünüyorum. Kargo 5-6tl gibi bir şeydi :)

      Sil
  3. bende aldım 8 lı paletınden ama pişmanım çok kötü çıktı benım aldığım :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa üzüldüm bak :( ben ilk kez bunu denedim ama 4lü paletle 8li paletin farklı oluşu kötüymüş.

      Sil
    2. valla pul pul kalıyor resmen nereedeyse hani içine simleri sanki fazla büyük koymuşlar o kadar birkaçı iyi koyu tonlarda gerisini sevemedim uygun denk gelirse bunuda deeneyebilirim ama madem öneriyorsunuz olabilir:)

      Sil
    3. Hmm anladım.. Renklerine,ışıltılarına göre bazılarının kalitesi değişiyor olabilir. Ben bu paleti indirimli olarak 3.50tl'ye aldım ve bu fiyata göre gayet iyi Bedia'cım denk gelirsen al derim. Günlük olarak kullanabilecek güzel bir palet :)

      Sil
    4. http://www.yelkenlikiz.com/2013/05/gratis-alsverisi.html bu yazıda var palet 6 lira gibi bir fiyata aldım bende ama açık renklerde olmamış diyorum :) markadan beklentim fazla galiba aama dediğin gibi fiyatına bakarsak normal ;) alabilirim aklımda. iyi geceler.

      Sil
    5. Anladım canım bende çoğu ürününü kullanmadığım için pek yorum yapamıyorum ama dediğin gibi açık tonlarında sorun var demek ki :) çok teşekkür ederim iyi geceler

      Sil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)