1 Mayıs 2013 Çarşamba

Fizy’den Büyük Sürpriz!

Fizy shop!

Türkiye’nin çok kullanılan ve popüler yasal dijital müzik platformu fizy müzik keyfini katlayan yeniliklerine hız kesmeden devam ederken  tüm müzik severlere büyük bir sürpriz hazırladı. İçinde birbirinden güzel, ilginç ve şık ürün bulunan fizy shop’u açtı.

Online shop’ta balıkgözü, makro ve geniş açıya sahip 3 lensi tek bir gövdede sunan ve iphone 5 ‘i profesyonel bir fotoğraf makinesine dönüştüren olloclip iphone5, ısı göstergeli tank up coffee mug,renkli müzik simalarından oluşan funk karakterleri serisi, evlerin  baş köşesini süsleyecek the hobbit one ring, yüksek ses kalitesine sahip hoparlörer gibi teknoloji  ürünlerinden  ofis ürünlerine , rozetlerden, posterlere , tshirtlere, ev dekorasyon ürünlerine kadar  kadar eşini başka bir yerde bulunmayacak pek çok ürün çok uygun fiyatlarla alınarak sadece  48 saat içinde adresde olabilir. Ayrıca 100TL üzeri siparişlerden hiçbir kargo ücreti talep edilmeyecektir.

Yakında en çok sevilen sanatçıların ürünlerinin de yer alacağı fizy shop’tan faydalanmak için sadece   www.shop.fizy.com ’u  ziyaret etmek yeterli olacaktır.

fizy kullanıcıları için yeni sürprizler hazırlamaya devam edecek….Kaçırmamak için sadece takipte kalmak yeterli olacaktır.

*** Basın bültenidir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)