17 Mayıs 2013 Cuma

Essence Bronzing Compact Powder Shimmer *** Bronzing Queen

Essence alışverişimi artık görmeyen kalmadı. :) Ürünleri deneyip ancak yorumlayabiliyorum. Bronz ve ışıltılı allıklardan hoşlanıyorsanız ve uygun fiyatlı bir ürün arıyorsanız bu tam istediğiniz gibi bir ürün olabilir!

Bronz pudralarını deneme amaçlı ikisini de aldım. Uygun fiyata bulmuşken almamak olmazdı zaten. İyi ki de ikisini birden almışım. Çünkü bu pudralardan biri ışıltılı diğer ise mat. Mat olandan bahsetmiştim okumadıysanız buradan bakabilirsiniz. 


Görselde ışıltısı az görünse de aslında ışıl ışıl bir pudra.


Pudra olarak kullanmak için oldukça ışıltılı demek doğru olur. Ben sadece allık olarak kullanıyorum ve hem bronz hemde yüzüme bıraktığı ışıltıları beğeniyorum. Yazın bronzlaşınca daha da güzel duracağını düşünüyorum.


Yukarıdaki görselden ışıltısını daha iyi bir şekilde görebilirsiniz ama yüze uygulayınca bu kadar turuncu durmuyor. Zaten fotoğrafını çekmek için elime fazlaca sürdüm.

Yazın az bir makyajla sadece yanaklarıma uygulayarak hafif bronz ve ışıltılı bir görünüme sahip olacağım. Fiyatına göre başarılı bulduğum bir ürün. Yaklaşık 3-4 saat makyajlı kaldım ve bu sürede yenileme ihtiyacı duymadım. Fakat uzun süre kalıcılığı olan bir olduğunu düşünmüyorum. Denemek isterseniz tavsiye ederim. İndirimdeyken kaçırmayın derim! Eğer alırsanız yanınızda taşıyın makyajınızı tazeleme ihtiyacı duyabilirsiniz :)

Sevgiler...
Rengarenk,ışıl ışıl günler :)

4 yorum:

  1. allık kullanamıyorum maaleseff kırmızı al yanak tipim :D essence konusunda acım var biliyosun :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh evet biliyorum! :))) Ama doğal allığa sahipsin ne güzel :)

      Sil
  2. Essence bu serideki compact mosaic pudrasının aşığıyım çok uygun fiyata bomba iş çıkarıyor bununla benzer performansta güle güle kullan Tuğçem :)

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)