18 Mayıs 2013 Cumartesi

Emily Long-Lasting Lip Pencil 214 ***

Emily'nin göz kalemi de elimde var ama dudak kalemini inanılmaz beğeniyorum. Sadece dudak çevremi belirtmek için değil,bütün dudağıma uygulayıp ruj olarak kullandığımda oluyor. Mat ve oldukça kalıcı. Tabii dudaklarınız kuruysa renksiz hafifçe lip balm sürmeniz gerekiyor. 




Rengini çok beğendiğim için sizlerle paylaşmak istedim. Çok uygun bir fiyatı var ve fiyatına göre oldukça başarılı bir ürün.Emily dudak kalemini çok beğenmeme rağmen elimde sadece 214 nolu rengi var. Şu sıralar aklımda nude renkli dudak kalemi var bakalım Emily dudak kalemleri arasından nude renkli bir kalem alabilirim. Hala denemeyenler varsa bir deneyin derim! 

Başka hangi rengini tavsiye edersiniz? :)


Sevgiler...

6 yorum:

  1. Çok güzelmiş rengi, göz kalmelerini denedim ama hiç dudak kalemini kullanmadım Emily'nin.

    YanıtlaSil
  2. emily göz kalemleride yumuşacık bende 3 tane var krem far nıyetıne kullanılır o kdara yumusak dudak kalmeı tercıh etmıyorum ben ama sıyah goz kalemı goz ıcıne suruldugunde akıyor cok yumusak yapısından kaynaklanıyor sanırım ama goz ustune basarılı uygulamalar yapılabılır ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende de göz kaleminden var ama çok yumuşak yapısı var o yüzden göz içine uygulamıyorum :) alt kirpik diplerine falan uyguluyorum :)

      Sil
  3. merhaba bu kalem asansörlü mü yoksa normal kalemtraşla mı açılıyor merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Maalesef asansörlü değil normal kalemlerden.

      Sil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)