7 Mayıs 2013 Salı

Avon Color Trend Chopsticks Eyeliner

Eyeliner sürmeye inanılmaz meraklıyım. Her ne kadar bu konuda becerikli olmasam da,yoğun çabalarımla sürmeye çalışıyorum. Bakışlara derin ve anlamlı bir ifade kattığını düşünüyorum. Daha önce şuradaki yazımda eyeliner sürme tekniklerinden bahsetmiştim. Eyeliner ile ilgili ne görsem alıp denemek istiyorum. Sanırım en rahat eyeliner uygulamasını bu ürünle gerçekleştirdim.




Gördüğünüz gibi yapısının yağlı ve yumuşak oluşu fotoğraftan da gayet belli oluyor. Böyle kalın uçlu oluşundan dolayı ince bir şekilde uygulanmıyor. Zaten kalın olarak uygulamayı beğendiğim için sevdim ve ilk defa eyeliner sürerken çok fazla zorluk çekmedim.




Öncelikle şunu belirtmek istiyorum yüzümde,gözümde hiç bir şekilde makyaj,maskara,kapatıcı vs. hiçbir şey yok. Ürün yeni elime ulaştı ve evde hemen sürüp denemek istedim. Birde baktım güzel sürmüşüm hemen sizlerle paylaşmak istedim. :) Göz altı morluklarım size el sallıyor ama siz yinede eyeliner a bakın olur mu? :)

Sizce nasıl olmuş? Ben likit ürünler veya fırçayla eyeliner uygulamasını öğrenmeye çalışıyorum ve bu ürün sürüş açısından kolay geldi. Rahatlıkla sürebildim ve sonuçtan memnun kaldım. İlk denemeye göre gayet iyi düşünüyorum ama düşünceleriniz benim için önemli. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. :)


Toplamda 5 rengi bulunuyor. Hem eyeliner hemde far olarak uygulayabiliyorsunuz. Ben eyeliner olarak kullanmak istediğim için Black Cat Eyes rengini aldım. Hafif ışıltıları olan bir eyeliner. Yapısını sevdim gayet rahat uygulanıyor. Çok uygun bir fiyatı var benim gibi eyeliner sürmeyi yeni yeni öğreniyorsanız denemenizi tavsiye ederim!

Sizde Color Trend Eyeliner'ı denediniz mi?

Sevgiler...

14 yorum:

  1. peki kalıcılığı nasıl??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalıcılığı hakkında net bir şey söyleyemiyorum çünkü yaklaşık 1 saat önce sürdüm ama akma gibi bir sorun olmadı.Sanıyorum akan bir ürün olsaydı şimdiye kadar çoktan akardı değil mi?

      Sil
  2. merhabalar sitenizi tesadüf eseri buldum sizi izlemeye aldım,bende sizi beklerim bundan sonra sık sık görüşmek dileğiyle:)
    www.kendimceseyler.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. bende sevdim bunları ama kalıcı değil maalesef

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalıcılığı hakkında şöyle söyleyebilirim yaklaşık 3-4 saat önce sürdüm hala duruyor sanırım benden kaynaklanıyor çok dikkat ediyorum elimi falan hiç sürmüyorum.Üstelik baz falanda uygulamadım,eğer baz kullanıp öyle sürersek daha da kalıcı olur :)

      Sil
  4. bende bunun mavi olanını aldım çok kullanışlı:)

    YanıtlaSil
  5. bende merak ediyorum çok bu kalemleri. Birde ucu biterse açılıyormuu, içinden daha mı çıkıyor nasıl oluyor. Mavi olanının rengine bayılmıştım ama çabucak kırılacak gibi durduğundan almadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım içinden çıkmıyor ucu göründüğü kadar bence ama eğer açılıyorsa yada içinden geliyorsa,bilen varsa yazarsa bende bilgilenmiş olurum :)

      Sil
  6. normalde makyaj yapmam, ilk kez eyeliner aldım ve bunu kullanamadım. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eyeliner uygulamak kolay değil zaten zamanla eliniz alışır :)

      Sil
  7. ilk kez eyeliner alacağım 13,14 yaşındayım hangisini önerirsiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şöyle söyliyim :) Ben mesela bu fırçayla yada bu tarz kalem gibi ürünlerle daha rahat eyeliner uygulayabiliyorum. Sana da ilk olarak önerebileceğim bu tarz ürünler. Çünkü ilk olarak düzgünce eyeliner uygulamak maalesef ki mümkün değil ama bir süre sonra el pratikleşiyor ve o zaman istediğin şekilde eyeliner kullanabilirsin :)

      Sil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)