2 Şubat 2017 Perşembe

Flormar Radiant Touch Kapatıcı-Aydınlatıcı

Merhaba
Future Historical ambalajlar konusunda inanılmaz başarılı bir koleksiyon olmuş. Flormar'ın son zamanlarda çıkardığı koleksiyon ve ürünlerde mükemmel yenilikçi özelliği görülüyor. Hızına yetişilmez oldu gerçekten...



Radiant Touch Kapatıcı-Aydınlatıcı ürün özelliklerinden bahsetmeden önce ambalajından söz etmek istiyorum. Ürünün alt kısmında olan kırmızı bölüme basarak, fırçasından yeterli miktarda ürün alınmasını sağlıyor.



Tüm ciltler için uygun bir ürün.



Hafif bir yapısı var ve asla çizgilere dolmuyor. Yapısı hafif olmasına rağmen kapatıcılığı oldukça güzel. Kusur görünümünü hafifleterek cilt rengini eşitliyor ve aydınlık bir görünüm kazandırıyor. Özellikle göz altına uyguluyorum. Morluk sorunu yaşamıyorum ama benim için göz altındaki renk eşitsizliğini gidermesi, ten makyajımla bütünlük sağlayarak aydınlık bir görünüm kazandırması yeterli. İstediğim görünümü sağladığı için koleksiyonun en en en sevdiğim ikinci ürünü şüphesiz Radiant Touch Kapatıcı!



Ayrıca ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmayı vaaddediyor. Kusursuz ve aydınlık görünüm sunmayı hedefliyor.
İçeriğindeki Macadamia fındığı yağı ve yabani gül yağı kompleksi koyu renkli halkaların oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor.



5 farklı renk seçeneği bulunuyor. Bendeki 03 Light Beige. 



Ürün kalem şeklinde olduğundan kullanımı oldukça pratik ama bu tarz ürünlerin çabuk bittiğini gözlemledim. 8ml'lik bir ürün fiyatı ise 24,90₺



Future Historical koleksiyonunda mutlaka denemenizi önereceğim ürünlerden biri bu ve tabii ki likit mat rujları...



Sevgiler

4 yorum:

  1. hala kullanamadım bunu elimdeki açıklar biraz azalsın hemen açacağım..

    YanıtlaSil
  2. Aydınlatıcıyı gerçekten güzel yapmışlar, ben de çok beğendim! Güle güle kullan Tuğçe'cim sen de, öperim!

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)