4 Mart 2013 Pazartesi

L'Oréal Paris Lash Architect 4D Maskara

L'Oréal Paris Lash Architect 4D ile geleceğin takma kirpik etkisini yarattı. 
L'Oréal Paris yoğun takma kirpik etkisi için ilk kez 4 boyuylu rölief kıllar ve özel tasarımlı fırçayı birleştirdi. Daha uzun, daha hacimli, daha kıvrık ve daha kalın kirpikler için.

1.Boyut: Hacim Verir
2.Boyut: Uzatır
3.Boyut: Kalınlaştırır
4.Boyut: Kıvırır




L'Oréal Paris Lash Architect 4D Maskara'dan burada bahsetmiştim hediye olarak geldi. Bitmek üzere olan maskaramı bitirip buna öyle geçmek istedim ve büyük merak içerisindeydim. İnanılmaz muhteşem bir maskara.Kirpiklerim çok kısa değil zaten ama bu maskara ile daha uzun ve daha hacimli kirpiklere sahip oldum.Kıvırma özelliğinin fazla olduğunu sanmıyorum yinede görsellere bakıp siz karar verin :)


Diğer maskaralara göre fırçası daha uzun ve eğimli. Uygulanışı ve sürümü çok rahat.Fırçanın uzun oluşu ve ucuna doğru daralması en minik kirpiğe bile güzelce yetişmesini sağlıyor.


Günlük hafif bir makyaj yaptığımda kirpiklerim çok yoğun olmasın diye tek kat maskara sürdüğüm oluyor ama genellikle maskarayı 2 hatta 3,4 defa üstünden geçerek yoğun bir şekilde sürmeyi seviyorum. Kirpiklerimde takma kirpik hissini seviyorum:) Bu maskarayı ise 2 kat olarak uyguladım.İlk katında bile simsiyah bir şekilde uzattı ve hacim verdi.


Mutlaka indirimlerden faydalanıp bu maskarayı sadece 1 defa alıp deneyin! Gerisi mutlaka gelecek. En en en beğendiğim maskaralardan oldu. Tavsiye ederim :)

Bu arada L'Oréal Paris Lash Architect 4D Maskara'yı kullananlar var mı? Belirtirseniz sevinirim :)

Sevgiler...


6 yorum:

  1. Ürünü çok güzel tanıtmışsın,en kısa zamanda alıp denemek istiyorum

    YanıtlaSil
  2. kirpikler harika olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim bende çok beğendim muhteşem bir maskara gerçekten..inanın fotoğraflardan daha güzel görünüyor çekim kötü maalesef :)

      Sil
  3. Ben kullanmıştım ve hala da kullanıyorum. Gerçekten bir çok pahalı markalara oranla kaliteli ve güzel. Takma kirpik etkisi yarattığına kesinlikle katılıyorum :)

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)