10 Haziran 2017 Cumartesi

Dermokil Soyulabilir Havyarlı Siyah Kil Maskesi

Kısa bir süre önce Dermokil Havyarlı Siyah Kil Maskesiyle tanıştım ve kısaca bahsetmek istiyorum.




Öncelikle ürün ambalajından yoğun bir şekilde geliyor ve çabucak bitecek :)

İlk kez bir siyah maske denediğim için kıyaslama yapamıyorum ama diğer soyulan maskeler gibi çok fazla can acıtmıyor ve tüyleri tamamen yolmuyor.

Sürerken içeriğindeki parfüm yoğun olarak hissediliyor ve maske kuruyana kadar yoğun bir şekilde hissediliyor. Koku hassasiyeti olanlar rahatsız olabilir. 



Kuruyana kadar serinlik hissi veriyor.
Çok ince sürmedim yoğun bir şekilde sürdüm ve yaklaşık 20 dakika sonra soyarak temizledim.
Tüm cilt tipleri için uygun bir ürün.

Gelelim gözlemlerime;
Gözenekleri temizlemesi güzel ama siyah noktalarda çok fazla etkisini görmedim. Maskeyi temizledikten sonra yüzümü yıkadım. Cildimi yağlandırmadı ama canlılık, parlaklık kazandırdı.
Bu arada bu tarz bakım ürünleri kullanınca, maske ve peeling gibi sonrasında makyaj ciltte daha güzel, daha pürüzsüz bir görünüm sağlıyor.

4 yorum:

  1. bunu denemek istiyorum işte ama sadece burnuma diğer yerleri çok acıtıyor bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sadece burnuma ve çeneme uygulamaya devam edeceğim.

      Sil
  2. merhaba.. ben de dün akşam hiç bir yorum okumadan denedim..yanak alt kısımlardaki tüylerimi çok çekti ve sabah hala bir sızı var.. cildimde bıraktığı ferahlık ve yumuşaklık hissi çok güzeldi ama tüylerimi almamıştır değil mi? bu konudan rahatsız oldum:(

    YanıtlaSil
  3. Merhaba ,

    Ben de kardeşimin tavsiyesiyle bugün denedim. Çıkarırken biraz zorlandım canım yandı ve şu an tamamen soymuş durumdayım. Biraz sızlama ve kızarıklık var. Geçer diye tahmin ediyorum ama bence benim gibi cildi çabuk kızaran , tepki veren ciltler için uygun olmayabilir. Yine de en doğru bilgiyi dermatologlar verebilir. Ben uygulamaya çok sık olmasa da devam edeceğim gibi geliyor. Sevgiler, iyi seneler :)

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)