4 Şubat 2017 Cumartesi

Himalaya Herbals Peeling Etkili Scrub Ceviz özlü

Merhaba 

Himalaya markasının iki ürünü var elimde. Markanın ilk olarak kullanmaya başladığım ürünü Peeling Etkili Scrubı olduğu için ilk olarak onu kaleme almak istedim. 
Himalaya Herbals, doğadan özenle seçilmiş özel bitkileri kullanan doğal, etkili ve güvenilir ürünlerden oluşmaktadır. 




Öncelikle peeling nedir, nasıl kullanılır ondan bahsetmek istiyorum. Peeling, hücre yenilenmesini sağlayan, ölü derilerden arındıran içinde mikro tanecikler bulunan bir cilt bakım ürünüdür. İhtiyacıma göre haftada bir peeling uyguluyorum. Cildin daha pürüzsüz, daha canlı ve sağlıklı görünmesini sağlıyor. Bir de siyah noktalardan arındırıyor. Benim en büyük problemim siyah noktalar... Özellikle burun ve burun çevresinde sıkça siyah nokta problemi yaşadığım için ihtiyaç duyduğum zamanlarda bu peelingi uyguluyorum. Sonuç gerçekten çok başarılı.



Cildi kesinlikle germiyor.
Tüm ciltler için uygun bir ürün ancak sivilceli ciltler kullanırken çok çok dikkat etmeli. Ürün içerisindeki ceviz tanecikleri aktif sivilceleri patlatıp yayılmasına neden olabilir. Eğer sivilceleriniz varsa o bölgelere uygulamamaya dikkat edin.



Kokusu ne çok güzel ne de çok kötü. Açıkçası ben çok fazla rahatsız olmadım. Tabi bu kişiden kişiye farklılık gösteren bir durum. Ancak uzun süre yapılan bir uygulama olmadığı için, peeling yapmak yaklaşık 5 dk süreceği için kokusunun rahatsız edeceğini düşünmüyorum.



75ml'lik bir ürün. Paraben ve SLES içermiyor.



İndirimlerde 5₺'ye kadar düşen bir ürün. Fiyatına göre performansı çok çok başarılı. Himalaya ürünlerini sadece Gratis mağazalarında bulabilirsiniz.



Sevgiler 

6 yorum:

  1. mutlaka almak istediğim bir ürün ama bulamıyorum bir türlü şimdilik elimde markanın neem maskesi ve beyazlatıcı peelingi var onları da çok sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neem maskesini çok merak ediyorum ben de onu deneyeyim :)

      Sil
  2. Böyle çok tanecikli peelinglerden çok hoşlanmıyorum ama bu peeling ile ilgili çok güzel şeyler okuyorum; merakıma yenik düşebilirim :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tanecikleri büyük ama hiç rahatsız olmadım gayet güzel... Teşekkür ederim

      Sil
  3. Bende indirimli aldım 6 lira gibi bir fiyatti ve çok memnun kaldım kesinlikle kayisili olaninida deniycem vazgeçilmez ürünlerimden olacak gibi görünüyor çok sevdim İyiki almışım

    YanıtlaSil
  4. Benim yuzum yagli ve 15 yasindayim bugun ilk defa kullandim ve yuzumu cok fazla kizartti yarim saat olmasina ragmende yuzumdeki kizariklik gecmedi kullanmaya devam etmeli miyim? :(

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)