17 Şubat 2017 Cuma

Flormar New Age Likit Mat Ruj ~ 02 Tender Terra

Future Historical koleksiyonunun bebeği! En gözdesi! Benim en en en sevdiğim ürünü koleksiyondaki likit mat ruj oldu tabii ki :) 





Bu arada makyajımı tamamen Flormar'ın Future Historical koleksiyonundaki ürünlerle yapmıştım. Instagram hesabımda da paylaşmıştım.



Minik, şık bir ambalaja sahip. Fırçası da oldukça kullanışlı.



Tek seferde tüm dudağa uygulamak mümkün. Kadifemsi, mat bir görünüm sağlıyor. İlk olarak elime sürdüğümde geç kuruyup matlaştığını gözlemlemiştim ama dudağıma uyguladığımda kuruma hızı oldukça başarılı ve yapış yapış bir his olmuyor. Dudağı ağırlaştırmıyor, yoğun bir tabaka uygulanmış hissi vermiyor. Mat rujların çoğu dudakları kurutuyor. Ben öncesinde mutlaka nemlendirici sürüyorum ama bu üründe aşırı kuruma sorunu yaşamadım. Yani beni rahatsız eden bir durum olmadığını söyleyebilirim :)



Kalıcılığı oldukça başarılı. Yani siz silene kadar dudakta kalıyor. Bazı markalarda silmek istediğinizde silinmeyenler var ya onlar gibi rahatsız etmiyor.


Bende duruşu ise bu şekilde. Ruju sürmeden önce her mat rujda yaptığım gibi öncesinde renksiz nemlendirici kullandım.



Bendeki rengi 02 Tender Terra. Seride 6 farklı renk seçeneği bulunuyor.

Rengine, yapısına, kalıcılığına bayılıyorum.
Hatta ilk uyguladığımda köpüksü bir yapısı olduğundan NYX soft matte likit rujlarına benzettim. Tabi kalıcılık konusunda Flormar çok çok daha iyi.

Fiyatı ise 19,90₺ 
Çok çok başarılı bulduğum ve severek kullandığım bir ruj. Fiyatı da oldukça uygun. Koleksiyonu incelemenizi ve özellikle bu rengine mutlaka bakmanızı öneririm.



Sevgiler

6 yorum:

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)