19 Aralık 2016 Pazartesi

Tırnak Bakımı ve Günün Ojesi; Qtica, Zoya-Rekha, Pixie Dust-Cosmo

Merhaba
Güzel bir hafta geçirmeyi diliyorum!

Son günlerde elim sürekli kırmızılara gidiyor. Tamamen yılbaşı ruhunun etkisi :) Kırmızılar, ışıltılar... Bugün de Zoya'nın muhteşem kırmızı rengi ve Pixie Dust ışıltısıyla tırnaklarımı süsledim. Paylaşmamak olmazdı! 





Bu arada daha önceden burada Zoya Türkiye'den gelen yılbaşı hediyelerimi paylaşmıştım. Geldiği günden itibaren kullanmaya başladım ve yakında tek tek yorumlayacağım.



Neler kullandım inceleyelim...



Öncelikle tırnaklarıma Qtica ile bakım yaparak başladım. 



Qtica tırnak eti balmı inanılmaz kullanışlı bir ürün. Tırnak etlerini kesme işlemi yapmadan yumuşatıp isterseniz tırnak itici çubuklar kullanarak itebilirsiniz. Ben sadece masaj yaparak tırnak etlerine uyguluyorum yumuşatıyor ve kuru kötü görüntü gidiyor. Oldukça başarılı bir ürün mutlaka denemenizi öneririm.


İlk aşama olarak Zoya'nın basecoatını kullandım. İlk kez denediğim ürünlerden. Ojenizi eğer birkaç gün tırnaklarınızda tutuyorsanız ve sürekli koyu renkler tercih ediyorsanız mutlaka ojenizden önce basecoat kullanmanızı öneririm. Basecoat; ilk kat yani oje öncesi kullanın bazdır ve tırnakların sararmasını önleyerek, korur.






Ve artık tırnaklarımı renklendirme zamanı.



Zoya'nın muhteşem kırmızısı! Rekha.




Şimdi ise tırnaklarda ışıltı zamanı!


Zoya Pixie Dust - Cosmo!


Işıltılı ojelere takmış durumdayım. Özellikle yüzük parmağımın tırnağına ışıltılı ojeler sirmeyi seviyorum. Bugün de iki tırnağımın ışıltılı olmasını istedim.


Son olarak yine Zoya'nın oje kurutucusunu kullandım. Ürünün kendi damlalığı bulunuyor uygulaması çok kolay. Her tırnağıma 1 damla damlattım ve 1 dakikadan daha kısa zamanda ojeyi kurutuyor ve harika bir parlaklık kazandırıyor.


Bu ikiliyi çok sevdim!


Upuzunnnn ışıl ışıl bir yazı oldu :) 


Umarım buraya kadar sıkılmadan okumuşsunuzdur. Lütfen yorum bırakmayı unutmayın:)

Bu arada size hatırlatmak istediğim bir şey var. www.zoyaturkiye.com 'da %50 indirim var. Bu indirim fırsatını kaçırmamanızı mutlaka incelemenizi öneririm. 



" Zoya ojeleri muhteşem içeriğiyle, 200'e varan renk sen çeneği ve Big5Free içeriğiyle(formaldehit, formaldehit reçinesi, DBP, toluen, kamfor içermeyen) hamile ve emziren kadınların kullanımı için de uygundur. "





Sevgiler






Güncel paylaşımlarımı takip etmek için beni instagramdan takip etmeyi unutmayın.


@tugceninkalemindenblog

8 yorum:

  1. Zoya ojeleri çok severim zaten Qtica ile de ilk defa tanıştım ama çok iyiymiş özellikle de peelinge bayıldım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ben de zoya ojelerini severek kullanıyordum diğer ürünleri ve qtica ile yeni tanıştım gerçekten çok başarılılar.. severek kullanıyorum:)

      Sil
  2. O kırmızının güzelliği, Pixie Dust'ın ışıltısı!!!! Allahım sana geliyorum!!! güle güle kullan <3

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)