15 Aralık 2016 Perşembe

Pastel Day Long Lipcolor / Likit Mat Ruj 09

Günün rengi Pastel'in likit mat rujlarından 09 numaralı rengi olsun!
Renkli, güzel, capcanlı bir gün olsun!
Herkese mutlu bir gün dileyerek bu güzel renkten bahsedelim istiyorum. Ne dersiniz?



Elimizden, dudağımızdan düşmeyen mat bitişli rujlar favorimiz. Likit mat rujlarda ise yapısını başarılı bulduğum markalardan biri de tabii ki Pastel!




Yapısı, kalıcılığı, pigmentasyonu inanılmaz başarılı. Yeme-içme sonrasında bile kalıcılığı çok iyi. Sadece dudağın iç kısmında hafif soyulma olabiliyor onu da gün içinde kontrol altına alarak sorunu ortadan kaldırabiliriz.



Özel günlerin bence vazgeçilmez renklerinden 09 muhteşem iddialı bir kırmızı. Evet böyle iddialı bir rengi de uygulamak biraz zor oluyor. Açıkçası zorlandığımı itiraf etmeliyim :) Hem renk iddialı hem de matlaşıp kalıcı olduğu için en güzel şekilde sürmeye çalıştım. 



Likit mat rujların ortak sorunu dudağı kurutuyor oluşu. Öncesinde peeling yapıp renksiz nemlendirici kullanarak sorunu çözebiliyoruz. Dudaklarınız aşırı kurumuşsa  kötü bir görüntü oluşturacağı için mutlaka peeling yapmanızı öneririm. Şeker ve bal ile yapılan dudak peelingi oldukça işe yarıyor. Bir de diş fırçasıyla dudağınızı nazikçe fırçalayıp nemlendirirseniz işe yarayacaktır. :)


Benim severek kullandığım bir renk olduğu için özellikle paylaşmak istedim. Bir de yılbaşı yaklaşıyorken kırmızı ruj arayışında olanlar için fikir vermiş olurum diye düşündüm. Umarım faydalı bir yazı olmuştur.

İndirimsiz fiyatı 21₺.

6 yorum:

  1. Pastel'in bu serisinin koyu rujlarını alıp kullanamamıştım; renkten renge formül çok değişiyor... ama bu rengini ben de sevmiştim. Sana da çok çok yakışmış! Güle güle kullan canım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana da yakışır :) çok teşekkür ederim kocaman öpüyorum...

      Sil
  2. Favori kırmızı rujum! Russian Red'i bile tahtından etti kalıclığı rengi ve matlığıyla. Güle güle kullan sen de,
    Sevgiler!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oldukça iddialı ve başarılı. Çok çok teşekkür ederim:)

      Sil
  3. ben cesaret edemiyorum kırmızıya ama çok hoş bayıldım sen de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy çok teşekkür ederim:) beğendiğine sevindim...

      Sil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)