4 Aralık 2016 Pazar

Bebak Sıvı Saç Kremi / Kuru ve Yıpranmış Saçlar için

Özellikle durulama gerektirmeyen, nemli ve kuru saça uygulanabilen saç kremlerini seviyorum. Saçta uzun süre kalıyor ve etkisi, koruması artıyor diye düşünüyorum. Katıldığım etkinlikte hediye edilen Bebak sıvı saç kremi ilk denediklerimden. Hatta instagramdan storyde kullanırken paylaşmıştım. Bu arada beni instagramdan da takip etmeyi unutmayın :) @tugceninkalemindenblog


Duş sonrasını havluyla hafif kurulayıp nemli saçlarıma uyguluyorum. Saç uçlarını nemlendiriyor, kırılmayı önlüyor ve taramayı kolaylaştırıyor.


Kuru ve yıpranmış saçlar için uygun bir ürün ancak benim saçlarım kuru ve yıpranmış değil. Saçlarımda boyama işlemi olmadığı için normal yani kuru değil.



Saçlarım uzun ve düz olduğu için ısıyla şekil veriyorum. Yıpranmalara karşı koruması adına bu tarz sıvı saç kremleri kullanmayı seviyorum. Durulanmadığı için de kullanımı kolay. 

Üstelik çok güzel bir kokusu var. Duş sonrası nemli saçıma kullandığım gibi kurutma işleminden sonra da saç uçlarımda 3-4 fıs sıkıyorum elimle masaj yaparak yediriyorum. Böylece kokusu saçta daha çok kalıyor. 



Saçlar için geliştirilen parfümler saçlarımı çabuk yağlandırsa da bu sıvı saç kremi yağlandırmıyor ve mis gibi koktuğu çok seviyorum. Mutlaka koklayın, deneyin derim :)



Sevgiler

6 yorum:

  1. Güzel ve Akıcı yazınız için teşekkür ederim, blogumu izlemeye alırsanız sevinirim... https://hastaliktakip.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) tabii ki hemen takibe alıyorum..

      Sil
  2. Sıvı saç kremlerini ben de çok seviyorum Tuğçe, önğme geleni de deniyorum :))) Bebak da aklımda olsun, sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. kokusu için alabilirim ve markayı da seviyorum elimdekiler bitince mutlaka alacağım :)

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)