22 Kasım 2016 Salı

Cleocin T Solüsyon ~ Akne/Sivilce ilacı

Merhaba

Yıllar önce hayatıma giren bir üründen bahsedeceğim. Yaklaşık 3-4 yıl önce sivilce tedavisi görmek için cilt doktoruna göründüğümde bu ürünle birlikte birkaç ürün önerisiyle tedaviye başlamıştık. Aslında bu tedavi konusuna girmek istemiyorum çünkü benim için kötü bir deneyim olmuştu ve olumlu sonuç alamamıştım. Ancak o zamanlar tanıştığım Cleocin T solüsyon benim inanılmaz kurtarıcım oldu. 




Bu zamana kadar neden bahsetmedim bilemiyorum ama instagramdan takip edenler paylaşımlarımda ya da story de görmüşlerdir :) 



Cleocin T solüsyon, sivilce/akne oluşumunu önleyen ve iyileştiren bir ürün. Acil durumlarımın kurtarıcısı diyebilirim. Cilt bakım ürünlerimin arasında mutlaka bulunduruyorum. 



Kullanımı oldukça pratik direkt sorunlu bölgenin üstüne pıt pıt dokundurarak uygulanıyor. Kendinden sünger başlığı bulunuyor. 



Açıkçası kurutucu demek doğru mu bilmiyorum ama benim aklıma kurutucu deyince sivilcenin kabuklaşması geliyor ama bu solüsyon kesinlikle kabuklaşma görünümü olmadan sivilceyi iyileştiriyor. 

Mesela önce minik bir kızarıklık oluyor ve sivilcenin oluşacağını anladığım zaman uyguluyorum 1-2 güne iyileştiriyor ve aynı bölgede sivilce oluşumunu önlüyor. 1-2 gün demem belki size abartılı gelebilir ama bende gelişme tamamen bu şekilde :) Bu yüzden de bittikçe aldığım bir ürün oluyor kendisi :)

30 ml'lik bir ürün. Sürekli kullanılmadığından sadece ihtiyaç halinde kullanıldığı için uzun bir süre idare ediyor. En son aldığım neredeyse 7-8 ay sonunda bitti.

Sadece eczanelerde bulabilirsiniz. Güncel fiyatı ise 10₺

Son olarak özellikle belirtmek istiyorum bu ilacın bende etkili olması, bir başkasında da aynı sonucu gösterecek demek değildir. Yaptığım diğer paylaşımlarda da olduğu gibi hiçbir zaman mutlaka gidip alın demiyorum, diyemem. Herkesin cilt tipi ve göstereceği reaksiyon farklı olduğundan bu tarz ürünler için mutlaka bir uzmana başvurmak gerekir.


Sevgiler 

7 yorum:

  1. akneye de iyi gelir mi acaba bende akne sorunu var da :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sivilce tedavisi için görüştüğümde önermişlerdi. Cleocin T solüsyon sivilce/akne tedavisinde kullanılıyor ama net bir şey söylemem mümkün değil doktora başvurmanı öneririm :)

      Sil
  2. Liseden beri en iyi arkadaşım :)

    YanıtlaSil
  3. Eski bir arkadaşımı görmüş gibi oldum. Ben de zamanında çok severek kullanmıştım. Hatta yenilemenin vakti gelmiş, hatırlattığın çok iyi oldu ^^

    YanıtlaSil
  4. Bende kullanıyorum cildim yağlı ve geceleri yatmadan önce kullanıyorum düzenli kullanımda 2 ayda biten bir krem ama yüzümde hala küçük sivilce ve kızarıklıklar var onlar için ne öneriyorsunuz.

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)