24 Nisan 2014 Perşembe

Moda'nın Arama Motoru; StilGiyin.Com!

Merhabalar

Online alışverişin revaçta olduğu bir dönemdeyiz. Yoğun çalışma temposuna sahip olanlar,alışverişe zaman ayıramayanlar ve rahatına düşkün yeni nesil olarak daha kolay ve pratik yollardan istediğimiz ürüne online olarak bir tıkla sahip olmak istiyoruz. Şimdi sizlere alışverişimizi kolaylaştıran bir siteden bahsedeceğim. StilGiyin.com!





StilGiyin.com Nedir ? 

Modanın arama motoru olarak hizmete giren www.StilGiyin.com'un amacı Türkiye'nin önde gelen online mağazalarını tek çatı altında toplamak. 



Peki StilGiyin'de neler mi var ? 

StilGiyin'de 200.000 ürün ve 2500'ü aşkın marka bulunmakta. Giyim ürünleri, son moda ayakkabılar, çantalar, kozmetik ürünleri ve aksesuarlar bir araya getirilerek ziyaretçinin istediği ürüne en kolay yoldan ulaşması hedefleniyor. Stilgiyin.com'da arama motorunun özelliğinin olması birçok avantajı da beraberinde getiriyor. Siteye giriş yapıldığında karşılaşılan arama çubuğuyla arama yaparak, arzu edilen ürün markası, çeşidi ve rengi fiyatlarıyla listelemek mümkün. Bu listeleme için gerekli olan tek şey istenilen ürünün ne olduğuna dair birkaç anahtar kelime yazmak. Örneğin;  '' 36 beden kırmızı elbise '' yazıp ara butonuna basılınca yüzlerce markanın bu özelliklerdeki birçok ürünü sergileniyor. İstediğiniz beden, marka ve fiyat aralığını belirleyip alışverişinizi yapabilirsiniz. 



Sitenin en büyük avantajı, ziyaretçilerine kazandırdığı zaman. Her siteyi teker teker gezerek, belki de bütün seçenekleri göremeden karar vermeye artık gerek yok. Her sabah sitelerden gelen e-maillerle ayrı ayrı kampanyaları gezmek yerine StilGiyin'den bir tıkla istediğiniz markayı en iyi fiyata bulabiliyoruz. 
Ayrıca anlaşmalı siteleriyle StilGiyin kullanıcılarına indirim kuponları sunuluyor. Böylece StilGiyin'i tıklayarak sadece zamandan değil paramızdan da tasarruf etmiş oluyoruz. 


Türkiye'deki online alışveriş alanında kullanıcılarına sundukları avantajlarla vazgeçilmez bir site, alışveriş için ilk ve hatta tek durak.



Keyifli Alışverişler :)

Sevgiler...

2 yorum:

  1. Kapıda ödeme imkanı var mı acaba biliyor musun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arama yaptığın ürünlerden hangisinde kapıda ödeme imkanı bulunuyorsa belirtiliyor :)

      Sil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)