31 Mart 2014 Pazartesi

essence sizi baharın renkleri ile karşılıyor

Avrupa’nın lider kozmetik markası essence, yeni sezon renkleri ve ürünleri ile baharı karşılıyor. Baharın tazelik ve ferahlığını renklerde yakalamak isteyenlere yeni ürünlerini sunan essence’in ilkbahar-yaz koleksiyonundaki renklere bayılacaksınız.

Yeni sezon trendlerini baştan çıkarıcı renklerle yorumlayan essence, gözlerde parlak ve metalik vurgular, hacimli ve kıvrık kirpikler, uzun süre dayanıklı ve doğal tonlarda rujlar, göz alıcı pudralar, allıklar ve metalik tırnaklar ile baharı karşılıyor.



Derin bakışlar
Parlak, simli gözler bu sezon ön planda. Gözkapakları altın, gümüş, bakır tonları ile tamamlanıyor. 3 boyutlu renkler gözlere anlamlı bir derinlik kazandırıyor. Podyumlarda çok gördüğümüz kedigözü makyajı ve smokey eyes hala revaçta. essence smokey eyes seti ile birkaç adımda dumanlı göz makyajına ve esrarlı bakışlara kavuşuluyor.

Bu sezon da güzelliğin tamamlayıcısı kirpikler belirgin, kaşlar ise güçlü ve doğal. Baharı, göz ürünlerinde 44 yeni ürünle karşılayan essence; çılgın kıvrımlar ve hacim yaratmak için özellikle essence the lash curler hacim ve kıvrım maskara’ öneriyor. Colour flash hacim maskara ise sadece kirpiklerinize değil saçlarınıza da renk katıyor. Bu maskara ile saçlarınızda havalı gölgeler oluşturabilirsiniz.



Dudaklarda göz alıcı essence renkleri
Bu bahar göz makyajına göre dudak rengi belirleniyor.  Doğal gözler, belirgin dudaklar ile iyi bir ikili olurken,  parlak ve simli gözler daha doğal tonlardaki renklerle kombinlenerek yüzde bir denge yaratıyor.  2 renkli dudaklar,  renk değiştiren etkiler bu senenin trendlerinden. Mat dudak trendini sevenler için ise essence XXXL longlasting dudak parlatıcısı (mat etki) ideal. essence bahar koleksiyonunda bunun yanı sıra  15 yeni dudak ürünü bulunuyor.

Doğal bir ten
Sağlıklı ve doğal görünümlü bir cilt bu sezonun vazgeçilmezlerinden. Bunun için  essence all about matt! yağsız makyaj bazı ve essence all-in-one CC krem kullanılabilir. Yenilikçi renk geçiş özelliği, ipeksi, yarı saydam yapısı ile yanaklara hafif bir kapatıcılık ve taze bir görünüm veren essence blush up! pudra allık ise makyajının tamamlayıcısı olacak. Yeni koleksiyondaki 12 yeni cilt ürün de doğal güzelliği vurgulamak üzere raflarda…

Tırnaklar bu bahar sanat eseri gibi
Bu bahar ellerde renk çılgınlığı hakim. Pembeden yeşile maviden sarıya hayal edilen tüm renkler, tırnakları süslüyor. Yine farklı modellerde oje kullanımı, desenli ojeler geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çok moda. Özellikle metal ise tüm renkler arasında göze çarpanlar arasında.
essence effect oje ile senenin trendine uygun olarak göz alıcı efektler ile 3 boyutlu, dokunulası tırnaklar yaratmak çok kolay! Şeker, sim, pırlanta ve puantiye efektlerinden oluşan 14 farklı renk seçeneği mevcut.
Ev rahatlığında jel manikür keyfiniz essence gel nails at home serisi ile devam ediyor. Artık efektli görüntülerin kullanılabilmesi de serideki yenilikler arasında göze çarpıyor.
Tabii ki tırnak bakımını da ihmal etmemek lazım. essence nemlendirici kütikül kremi tırnaklar ve kütiküller için yoğun bakım sağlarken, essence pro white glow hafif pembemsi tona sahip şeffaf oje tırnağın doğal rengini canlandırıyor, parlak ve sağlıklı görünen tırnaklar yaratıyor. essence tırnak kategorisindeki 64 yeni ürün, tırnak bakımı ve renk zenginliğini zirveye taşıyor.





*** Basın Bültenidir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)