27 Temmuz 2013 Cumartesi

Watsons Magic Lip Balm

Merhabalaaar! :)

Bugün sizlere yakın zamanda tanıştığım ve çok sevdiğim bir üründen bahsedeceğim. Yukarıda da gördüğünüz üzere,tamda yaz aylarına uygun sakız gibi bir ürün! :)

*** Watsons Magic Lip Balm ***


Evet sakız gibi diyorum ama yapış yapış bir yapısı olduğu aklınıza gelmesin. Şekerli sakızlar gibi bir kokusu var. Eğer bu tarz kokulardan hoşlanmıyorsanız hemen belirteyim sadece koklayınca bu kokuyu alabiliyorsunuz dudağınıza sürdükten kısa bir süre sonra bu koku gelmiyor. Yani rahatsız edici bir yanı yok. Aksine çok şirin ve faydalı bir ürün kendisi :) 


SPF 30 içeriyor ve zararlı güneş ışınlarında dudaklarımızı koruyor. En güzel yanı ise vücut ısısına göre dudaklarınıza pembelik veriyor oluşu. :) Her tende farklı bir pembeliğe bürünüyor, test ettik onayladık. :)


İlk sürdüğümde daha yoğun bir pembelik oluyor. Sağ tarafta dudağıma sürüp yarım saat kadar bekledikten sonraki kalıcılığı ve görünümü. Işık ve flashtan dolayı rengi çok açık gibi görünüyor ama aslında daha pembemsi bir görünüm sağlıyor.


Watsons Yenilik Paketinden çıkan çok merak ettiğim bir üründü ve hemen kullanmaya başladım. Havalar sıcak olduğundan yoğun yapılı ürünler tercih etmiyorum. Gündüz güneş koruyucu nemlendiricim ve Watsons Magic Lip Balm'ım kurtarıcı oluyor. Kalıcılığı ise lip balmlara göre oldukça başarılı. Bir şeyler yedikten sonra parlaklığı gidiyor ama pembeliği hafif olarak kalıyor ve doğal bir görünüm alıyor.
Bence oldukça başarılı bir ürün :)


WOW çift taraflı aynam ile çantamın ayrılmaz ikilisi oldular bile:)


Eğer sizde benim gibi lip balm aşığıysanız evin içinde bile aklınıza geldikçe lip balm sürüp dudaklarınızı nemlendirmeyi ve renklendirmeyi seviyorsanız bu ürünü denemelisiniz. 



Sevgiler...
Renkli Günler!

4 yorum:

  1. H0ş bir pembiş,güle güle sür,watsons bana göndermemekte ısrarlı sanırım canım o göndermeden benim almamı bekliyor =)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim canım :) boşver al sen çok seveceksin :)

    YanıtlaSil
  3. İnsanın sırf pembelik verdiği için süresi geliyor. Çok hoş , fakat ben kokusunu pek sevmedim. Muz gibi sanki.

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)