2 Temmuz 2013 Salı

Narecza.Com İle Tanışma Zamanı!

Merhabalar!

Bugün sizlere dermokozmetik ürün satışı olan Narecza.com'dan bahsedeceğim. 
Benim gibi bulunduğunuz ilde dermokozmetik ürünlerini bulamıyorsanız güvenilir online alışveriş yapabileceğiniz bir site.
Sadece kendinizin değil tüm ailenizin ihtiyaçlarını bulabileceğiniz bir adres. Ayrıca 99 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo hizmetiyle ürünler kapınıza kadar ulaştırılmakta. 
Sipariş verdiğinizde maksimum 3 iş gününde kargoya tesim ediliyor ve kargoya tesil edilme tarihinden itibaren Türkiye'nin her iline 1-4 iş günü içerisinde ürünlerin ulaşımı sağlanıyor.

Narecza.com'a e-posta adresinizle kayıt olup fırsat ve kampanyalardan ilk siz haberdar olabilirsiniz! Ayrıca Facebook ve Twitter hesaplarından iletişim halinde olabilirsiniz.

Narecza.com; '' Sağlık ve Güzelliğin En Renkli Adresi '' olarak kendini tanımlıyor.

Online alışverişte yaşadığınız kötü deneyimleri unutun.

Narecza.com kozmetik ve bitkisel ürünler pazarına yeni bir soluk ve bakış açısı kazandırmak amacıyla 1 Temmuz 2012 tarihinde hizmete açılmıştır.
Her zaman her durumda %100 müşteri memnuniyeti parolasıyla Aralık 2011’de temelleri atılan narecza.com 2 yıl içerisinde Türkiye’nin en büyük kozmetik ve bitkisel ürünler satan online ticaret sitesi olmayı hedeflemektedir.








DDFNeostrataDr MuradAveneBioderma gibi birçok marka ve ürünlerini Narecza.com'da bulabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken Narecza.com'u tıklamak! :)



Son olarak sizlere Narecza'nın projesi olan DermoTV'den kısaca bahsetmek istiyorum.
DermoTV;dermokozmetik alanında binlerce video bulabileğiniz,bayanlara yönelik makyaj,cilt bakım ile ilgili dünyaca ünlü doktorların Türkçe alt yazılı olarak videoları bulunan bir adres.




Sağlıklı,bakımlı günler diliyorum

 Sevgiler...

2 yorum:

  1. Bir çok alışverişimizi internetten yapıyoruz artık özellikle kozmetik olarak bayağ bi kampanyalı ve düşük fiyatlı siteler olmasına rağmen güvenmediğimden dolayı kaçırdığım kampanyalar oldukça fazla güzel bi paylaşım olmuş : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın öyle :) online alışverişler daha keyifli oluyor ve zamandan tasarruf etmiş oluyoruz :) teşekkürler

      Sil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)