10 Temmuz 2013 Çarşamba

Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive Sıvı Saç Kremi

Schwarzkopf Gliss Sıvı Saç Kremlerini okuyup merak ediyordum. Kısa zaman önce denemeye başladım ve artık yorumlama zamanı geldi diye düşünüyorum :)



Bendeki Oil Nutritive Sıvı Saç Kremi, Kolay kırılan uzun saçlar için olanı.


Uzun ve dümdüz saçlara sahibim. Sürekli açık saçlı durduğumdan saç uçlarımda kırılmalar oluyor. Saçlarım hiç bir işlem görmediğinden yıpranmıyor sadece açık bir şekilde kullandığımdan zamanla uçlarında kırılmalar oluyor ve o kırılmaları da bu tarz ürünlerle önlemeye çalışıyorum ve zaman zaman uçlarından kısaltıyorum. 

Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive Sıvı Saç Kremi ise; Duştan çıktıktan sonra nemli saçlarımın uçlarına sıkıyorum ve kurutup şekil veriyorum. Saçlarıma hacim kazandırdığını düşünüyorum. Ayrıca daha sağlıklı ve parlak bir görünüme kavuşturuyor. Unutmadan hoş bir kokuya sahip olduğunu söylemeden geçemeyeceğim :) Aslında bu tarz ürünleri sırf kokusu için bile kullandığım oluyor ama bıraktığı etkide önemli tabii.

Islak saça uygulanabiliyor oluşunun yanı sıra kuru saçlarınıza da uygulayabiliyorsunuz. 



Saçlarım uzun olmasına rağmen bolca sıkıyorum ama bayağı bereketli bir ürün. Uzun zaman benimle olacak sanırım :) 

İyice çalkalayıp saçlarınıza pıs pıs pıs yapıyorsunuz ve şekil veriyorsunuz işte hepsi bu kadar! :)

Sizde Schwarzkopf Gliss Sıvı Saç Kremi ailesiyle tanıştınız mı ? 
Birde sıvı saç kremlerinden pembe olanının özelliğini hatırlamıyorum ama renginden dolayı aklım onda kaldı :) Sanırım bu bittikten sonra onu deneyebilirim.. Sizde kullanıp memnun kaldınız mı? Düşüncelerinizi merak ediyorum! 



Sağlıklı,bakımlı günler

Sevgiler....

7 yorum:

  1. Ben pembe olanına aşığım resmen denemelisin kesinlikle :)

    YanıtlaSil
  2. İçeriği uymasada renginden dolayı mutlaka denicem :)))

    YanıtlaSil
  3. Ben bu kremi kullandım ve çok beğendim. Herkese de tavsiye ederim. çok güzel bir krem :)

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten harika bir seri
    http://nypdsena.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Pembe olanın da kokusu güzel. Ben sarıyı saç uçlarıma sıkıyorum sadece. Saçlarımı baya yumuşatıyor ben çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  6. merhabaa :))) kesinlikle mükemmel saçlarım parlak, yumuşak, mis gibi kokuyor ve kırıklara faydalı daha ne olsun yani :)

    YanıtlaSil
  7. bnde bu seriyi kullanmak istiyorum ama bie sorum olacaktı kullananlara bnm sacım dalgalı kıvırcık gıbı ama tam olarak ole degil ve ben seklinin bozulmasını istemiyorum sizce düzleştiriyor mu bu seri yada sizinkinin şeklini değiştirdimi mesela dalgalı iken duzz oldu mu?

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)