11 Temmuz 2013 Perşembe

Rimmel London Lash Accelerator Endless Maskara

Merhabalar!

Canım arkadaşım Gece Işıltısı blogu sahibi Merve'nin bana bir hediyesi daha :)

** Rimmel London Lash Accelerator Endless Maskara **




Bendeki rengi '' Black ''





Beklediğimden oldukça güzel ve başarılı bir maskara.
 Bu maskaranın birde şöyle bir özelliği varmış; Düzenli kullanım sonrasında kirpiklerin güçlenerek büyümesine yardımcı oluyor Grow-Lash etkisiyle de %80 daha uzun görünmesini sağlıyor. 30 gün sonra ise normalden daha uzun kirpiklere sahip oluyorsunuz!

Harika değil mi? 

Rimmel London'ın yeni çıkarmış olduğu bu maskaranın denemeye değer olduğunu düşünüyorum ve tavsiye ediyorum!

Fırçasını yakından inceleyelim.



Bu tarz ince fırçaları kullanışlı ve başarılı bulmadığımdan hep uzak kalırdım. Ancak bu ön yargımdan kurtulmam gerektiğini bu maskara ile anladım! Kesinlikle ince diye düşünüp dolgun ve uzun bir görünüm sağlayamayacağını düşünmeyin. Kirpiklere rengini çok güzel bir şekilde veriyor ve dolgun bir görünüm kazandırıp uzun gösteriyor. Şu sıralar sıkça kullanıyorum ve ambalajının güzelliğiyle dikkatimi sürekli çekiyor ve elim sürekli ona gidiyor! :)




Rimmel London Lash Accelerator Endless Maskara'yı denediniz mi? 

Eğer denemediyseniz Watsons Mağazalarında bulabilirsiniz! Denemeye değer bir ürün!




Benim maskaralara düşkünlüğümü bildiğinden doğum günü hediyesi olarak maskarada göndermiş,bir kez daha kocaman öpüyorum ve çoook teşekkür ediyorum.. Merve'nin bloguna daha önceden bakmadıysanız buradan tıklayarak güzel paylaşımlarına ulaşabilirsiniz :)


Sevgiler...

4 yorum:

  1. Plastik fırçalı maskaralar kirpiklerimi döküyor :( Bu yüzden çoğu maskarayı kullanamıyorum böyle yazılarını okumakla yetiniyorum :) Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her maskarada aynı sorunu yaşayacağını düşünmüyorum ama bu gerçekten tavsiye edrbileceğim bir ürün ayrıca başka bi maskara tavsiyem daha olacak onunda yazısı gelecek :)

      Sil
    2. bende her üründe bunu yaşayacağın sanmıyorum mesela loreal volume mıllıon lashes de çok güzel maskaradır hatta en iyiler arasında kirpik dökülme olayı kullandığın rimelden kaynaklanyordur fırçasından değildir

      Sil
    3. Ön yargı oluştu alamıyorum :) Diğerini de bekliyorum o zaman :))

      Sil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)