9 Temmuz 2013 Salı

Regal Goat's Milk Serumlu Yüz Kremi

Merhabalar!

Goat's Milk Serumlu Yüz Kremi; Lila Kutu Nisan Kutusundan tam boy olarak gönderilmişti. Geldiği günden itibaren düzenli bir şekilde yaklaşık 1 ay kadar kullandım. Şuan tedavi sürecine girdiğim için artık kullanmıyorum.(Sivilce ve Leke Tedavimi okumak için Tıklayın) Kullandığım süre boyunca net bir sonuca ulaştığımı söyleyemem. 



Cilt lekelerine karşı etkili bir ürün ancak 1 ay gibi bir sürede tam sonuç almak mümkün değil. Ben artık bu ürünü kullanmayacağım için sadece kullandığım süre boyunca gösterdiği belirtilerden bahsedebilirim. 

Lekelerde olumlu olumsuz herhangi bir gelişme göremedim. Düzenli kullanım sonrasında burun çevremde siyah noktalarda artış olduğunu gözlemledim. Ayrıca gözenekleri belirginleştirdiğini söyleyebilirim. Dediğim gibi cilt lekelerine karşı bir ürün ama 1 ay kullanım sonrasında net bir sonuca varmak mümkün değil ama lekelerde hiçbir azalma veya rengini hafifte olsa açma gibi bir sonuç olmadı. Ürün bitene kadar düzenli bir şekilde kullanılırsa net bir sonuç alınacağını düşünüyorum. 


Cildi nemlendiriyor ama kuru ciltler için nemlendirme özelliği yeterli olmayacaktır. Tüm cilt tipleri için uygun bir ürün ve kullandığım sürede hiçbir sorun yaşamadım. 40 ml'lik bir ürün ben 1 ay sadece uyumadan önce kullandım ama epeyi kullanacak kadar duruyor. Bereketli bir ürün ve uzun süre kullanılacağını söyleyebilirim.


Ürün Hakkında;

Keçi sütü antik çağlardan beri yüz ve vücut bakımında bakımında kullanılan doğanın bize en büyük armağanıdır. Goat’s Milk serumlu yüz kremi; doğal keçi sütü içeren formülü sayesinde cilt lekelerinin azaltılmasına yardımcı olur, cildinize eşsiz bir görünüm kazandırır. Tüm cilt tiplerine uygundur.

Ürünü buradan inceleyebilirsiniz.





Sevgiler

8 yorum:

  1. ben de kullanıyordum ama ara verdim şu anda kışın devam edeceğim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar süre kullandın sonuç aldın mı? Bende tedavi sürecinde olduğum için kullanmıyorum ama sonradan devam eder miyim bilmiyorum :)

      Sil
    2. 2 ay falan kullandım sanıyorum ama lekelerle ilgili bir fayda göremedim. nemlendirmesi için kullanıyorum zaten artık ben..

      Sil
    3. aynen bende bi sonuç alamadım ama dediğin gibi nemlendirmesi için kullanılabilir :)

      Sil
  2. lekelere etki etmesi çoook zor geliyor böyle ürünlerin bana

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,

    en de bu ürün ile ilgili deneyimimi paylaşayım istedim.
    bende ürünü lilakutudan lekelere karşı etkili vaadiyle satın almıştım.
    ürünü 1 aydan fazla kullandım hatta bitti bile,sana katılıyorum lekeler üzerinde herhangi bir olum olumsuz netice olmadı.deneyimimi lilakutunun web sitesinde paylaşmıştım.markanın satış sonrası müdürü aradı.kullandığım ürünün lekeler için olmadığını günlük bir nemlendirici olduğunu anlattı ve leke için aynı markanın başka bir ürününü tavsiye etti hatta sağolsun hediyede ettiler ancak bu üründe bende sivilce yaptı ve kullanmayı bıraktım..leke tedavileri yazın olumlu neticeler vermiyor ne yazıkki...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paylaşımınız için teşekkür ederim.. Yapmış oldukları açıklama şaşırdım doğrusu, çünkü ürünün satış bilgisinde cilt lekelerine karşı etkili olduğu bilgisi veriliyor. Evet nemlendirme özelliği var ancak nemlendiri bir ürün olduğu belirtilmemiş. Yanlış bilgilendiriyorlar sadece.. Bende cilt tedavisinde olduğumdan kullanmıyorum ama daha sonradan cildimi nemlendirmek amaçlı kullanabilirim :)

      Sil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)