25 Temmuz 2013 Perşembe

Maybelline Affinitone Concealer

Merhabalaaar!

Bugün sizlere Maybelline Affinitone Concealer'dan bahsedeceğim! Öncelikle şunu belirtmeliyim ki maalesef düşüncelerim olumsuz... Aranızda bu kapatıcıyı seven var mı? 

Maybelline Affinitone Fondöteninden daha önceden bahsetmiştim. Yaz aylarında kullanmak için ideal bulduğum ve bayılarak kullandığım fondötenim olduğu için yine aynı serinin kapatıcısını aldım.

 Ancak fondöteninden memnun kaldığım kadar Maybelline Affinitone Kapatıcı dan hiç memnun kalmadım!


Bendeki rengi '' 02 Natural ''



Fırçalı oluşu kullanım açısından pratik olsa da, kapatacağım bölgelere fırça ile sürüp parmağımla dağıtıyorum. 



Bazı lekelerime ve özellikle de göz altlarıma uyguluyorum. Aslında göz altlarım koyu değil ama makyaj yaptığımda göz altlarımın daha kusursuz ve makyajla bütünleşmesini istediğimden bu tarz ürünler kullanıyorum. Aşırı lekeniz varsa eğer kapatıcılığı yeterli olmayacaktır. Ama ben göz altlarımda renk bütünlüğünü sağlamak ve bazı sivilce lekelerimi kapatmak amacıyla kullanıyorum. Benim için kapatıcılığı yeterli olsa da sevmediğim özelliği ise göz altlarında kısa zamanda toplanıyor oluşu.. :(

Aslında göz altlarım yağlı da değil ama neden toplanma oldu çözemedim ve maalesef hiç sevemediğim bir ürün oldu. Sizde kullanıp,toplanma sorunu yaşadınız mı?

Benim tekrar almayacağım bir ürün oldu.


Sevgiler...


9 yorum:

  1. aynen ben de bunu kullanıyorum gün içinde elimle yaymam gerekiyor toplanıyor hep sinir oluyorum göz altlarıma kullanıyorum bitmesi yakın ne alsam bilemiyorum the balm düşünüyorum ama yapısı yoğun bilemedim :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. The balmın yapısını bilmiyorum ne yazık ki.. Ama tavsiye edebileceğim bi ürün var biraz pahalı ama bence en en iyi concealer Bourjois Healthy Mix. Şurada bahsetmiştim ->> http://tugceninkaleminden.blogspot.com/2013/04/bourjois-healthy-mix-concealer.html

      Sil
    2. evet okumuştum bunu da araştırdım da indirim bekliyorum açıkçası hem bourjois healty mix daha kolay sürülebileceğe benziyor balm'a göre. bakalım hemen indirim olsa da alsam birini tavsiyen için teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Benim en sevdigim kapaticim senelerdir bunu kullaniyorum topaklanma yapmiyor bende. Yagli ciltli oldugum icin olabilir:) the balmin kapaticisi goz altlari icin degil ama yuzdeki kusurlar icin fena degil.

    YanıtlaSil
  3. Ben bu kapatıcıya aşık oldum, kapattığı gibi aydınlatıyor da öyle ki ablamın bin bir zorlukla bir kaç kapatıcı sürerek kapattığı lekeleri bile Bi dokunuşta kapattı ellerinizle dağıtınca daha iyi fırça biraz çizgilerinize dolmasına izin veriyor illa fırça kullanıcam derseniz RT ya da MAC hiç olmadı solingen kullanın bazı fırçaları watsons da var ama kapatıcı fırçasını böyle ucuz yerlerde bit pazarı gibi yerlerde :) bulabilirsiniz, ve maske fırçası dediğimiz fırçayla da çok güzel dağıtılıyor belirteyim.

    YanıtlaSil
  4. Benim çok beğendiğim bir kapatıcı ben 2. ye aldım hatta. Rimmel Stay Matte pudrayla kullanıyorum yüzüm porselen gibi oluyor!

    YanıtlaSil
  5. En sevdiğim kapatıcı yağlı ciltliyim ve hiçbir toparlanma yapmadan ayayılıyor çizgilere hiç dolmuyor ve harika kaptıyor

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)