29 Temmuz 2013 Pazartesi

Bioderma Sensibio H2O

Merhabalar!

Neredeyse bütün bloglarda sıkça methini duyduğunuz Bioderma Sensibio H2O'dan bende söz etmek istiyorum. Blog yazmaya başlamadan öncede takip ettiğim birçok bloggerın kullanıp,çok memnun kaldığı bu ürünü uzun zamandır merak ediyordum. Narecza.com ile tanışma fırsatı buldum. 


Açıkçası aşırı derecede beğenilmesi benimde ilgi duymamı sağlamıştı ve su gibi görünen bir ürün gerçekten de başarılı mı yahu diye düşündürmedi değil. :) 


Gerçekten söylenenleri tamamıyla hak eden inanılmaz başarılı bir ürün. Bu zamana kadar kullanmamakta geç kaldığımı anladım. İnanın Bioderma Sensibio H2O ile tanıştıktan sonra makyaj temizleme ürünlerimi ve toniğimi kullanmaz oldum.Yoğun göz makyajını ve hatta suya dayanıklı maskarayı bile çıkarmakta oldukça başarılı. Göz ve yüz makyajımı tek bir ürünle çıkarıyor olmak hem zamandan kazandırıyor hemde masraftan kurtarıyor. Dediğim gibi tüm makyajımı çıkarmakta kullanıyorum ayrıca tonik olarak kullanıyorum. Yüzümü temizleme jeliyle temizledikten sonra tonik olarak yüzüme uyguluyorum ve temizleme jelinin cildimi tam anlamıyla temizlemediğini pamuğa gelen kalıntılardan fark edebiliyorum. İnanılmaz derecede arındırıyor cildi. Üstelik bu ürünü kullandıktan sonra ekstra göz makyaj temizleyici yada tonik almanıza gerek yok. Temizleme ve tonikleme ihtiyacınızı tek bir ürünle gidermiş olacaksınız. Bingo bir ürün :)

Ayrıca indirimlerde yakalarsanız da harika olur yedeklemeyi unutmayın.:)



Hassas bir cilde sahibim ve cildime herhangi bir zararı olmadı. Sivilcelenme gibi sorunlarda yaşamadığımı belirtmek isterim. Eğer Bioderma Sensibio H2O ile hala tanışmadıysanız mutlaka ama mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum. Zaten bir defa kullanmaya başladınız mı vazgeçemeyeceğiniz bir ürün olacağından eminim.:)




Eczanelerde ve online dermokozmetik alışveriş sitelerinde kolayca bulabileceğiniz bir ürün.
Ürünü incelemek isterseniz Narecza.com'dan bakabilirsiniz.



Sevgiler!

6 yorum:

  1. Bende yenı deneyıp keske daha once tanısaydım dıye pişman olanlardanım soyledıgın herseyı hak edıyo vallahı gule gule kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. ben de kullanan ve sevenlerdenim

    YanıtlaSil
  3. bende merak ediyorum bu ürünü en kısa zamanda alacağım :)

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)