27 Mart 2013 Çarşamba

Naturals Macadamia & Aloe Özleri İçeren Nemlendirici Saç Bakım Spreyi

Saçlarımda boya yok ve dümdüz olduğu için çok fazla işlem görmediğinden kırık vs. gibi bir sorun yok. O yüzden saç bakım kremleri alsam da hep bir üşengeçlik yaparım düzenli kullanmazdım.En son Dove un duştan sonra nemli saça uygulanan bakım kremini kullanmıştım.Birde itiraf etmeliyim ki bu tarz ürünleri kokuları için kullanıyorum :)




Saçlarım doğal ışıltısını ve sağlıklı görünümünü çok fazla kaybetmediği için bu üründen fazla bir beklentim yoktu açıkçası.Çok çabuk yağlanan saçlara sahip olduğumdan her gün yıkayınca saçlarımın nemi kaybetmesin diye bu ürünü kullanmak denemek istedim.Saçlarımı yumuşacık yapıyor vede çok güze kokuyor:) Sanırım tüm saç tipleri için uygun bir bakım spreyi.Ayırca sprey oluşu kullanım açısından harika.Direk nemli saça istediğiniz kadar fıs fıs sıkıp hafif masaj yapıp şekillendiriyorsunuz.Gayet pratik :) Ben duştan sonra havluyla saçlarımı kuruladıktan sonra sıkıyorum saçlarıma güzelce masaj yapıp yediriyorum ve saçlarımı kurutup şekil veriyorum.


Ürün Özellikleri;
125 ml. Saçların ışıltılı ve sağlıklı görünümünü geri kazanmasına yardım eder. İçeriğindeki macadamia yağı ve aloe özleri ile saçta yumuşacık bir his bırakır.

Tekrar aynı ürünü almayacağım dediğim gibi kokusu ve nemlendirmesi için almıştım. Farklı bir kokusunu alabilirim :) Sizinde sadece kokusu için kullandığınız ürünler oluyor mu ? :)


Sevgiler..


4 yorum:

  1. woooowww bu saçlar seninmii:) harika gözüküyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım teşekkür ederim :)

      Sil
    2. Ona bakım yapması ne zordur şimdi:( benmde bir ara uzundu kestirdim şimdi rahatım ama uzun saçlarımı özlüyorum:(

      Sil
    3. Bakımı zor ama uzun saç sevince katlanıyor insan :)

      Sil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)