26 Mart 2013 Salı

Maybelline Göz Makyajı Temizleme Losyonu

Daha önce Evoria.com alışverişimde Maybelline Göz Makyajı Temizleme Losyonunu set halinde aldığımı görmüştünüz.Görmeyenler buradan bakabilirler gayet uygun bir fiyata temizleme losyonunu ve maskarayı almıştım. Kullandığım ve bitirmek için çabaladığım ama biraz olsun bitiremediğim başka göz makyajı temizleme losyonum olduğu için bekletiyordum.O bitmek bilmeyen losyon ise Avonun devasa göz makyajı temizleme losyonu bitmek bilmeyince bende değişiklik olsun deyip bunu kullanmaya karar verdim. 

Avonun göz makyajı temizleme losyonu kremsi yapıda olduğu için göz çevremde kuruma gibi bir sorun yaşamadım.Hatta o losyonla sorun yaşamayan nadir kişilerdenim :)


Her neyse Maybelline Göz Makyajı Temizleme Losyonu,mavi renkte ve pamuğa hafifçe döküp göz makyajınızı çıkarmak için masaj yapar gibi siliyorsunuz ve makyajınızı güzelce çıkarıyor.Çıkardıktan sonra göz çevremde sıkılaşma,kuruluk ve gerginlik hissi bırakıyor.Yani belirttiği gibi ferahlık ve rahatlık hissi vermedi.Tabii hakkını yememek lazım hafif yapıda,makyajı çıkarma işlemini gayet iyi yapıyor ve yoğun bir kuruluk olmuyor.Dediğim gibi hafif sıkılaşma,kuruluk ve gerginlik hissi bırakıyor o kadar.Zaten makyajımı losyonlarla çıkardıktan sonra temizleme jelleriyle yıkıyorum.Göz çevremde bıraktığı kuruluk hissi de bu şekilde gitmiş oluyor.Ayrıca yoğun yaptığım göz makyajında bile tek bir pamukla temizleme işlemini gerçekleştiriyor.

Göründüğü kadarını kullandım ve ürün 125 ml. Sıvı yapıda olmasına rağmen beni bayağı idare edecek bir ürün.Biterse tekrar almayacağım yerine benzer ürünler denemek istiyorum.Tavsiye edeceğiniz bir ürün varsa yazarsanız elimdekiler bittikten sonra denemek isterim.


Bu ürünü denediniz mi? Yada göz makyajınızı temizlemek için hangi ürünü kullanıyorsunuz belirtirseniz çok mutlu olurum! :)

Sevgiler..

11 yorum:

  1. Ben de bunu kullanıyorum göz makyajım için. Bi sıkıntı yaşamadım. dediğin gibi sildikten sonra yıkıyorum ben de. öylece bırakınca zaten yağ hissi sinir ediyor :) o yüzden kuruluğu da pek hissetmedim açıkcası :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim göz çevrem fazlasıyla hassas sanırım o yüzden ben öyle hissetmiş olabilirim :)

      Sil
  2. Ben de Garnier'in makyaj temizleme sütünü kullanıyorum. Çok güzel temizliyor, kremsi olduğu için göz çevresini germiyor. Denemediysen tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiyen için teşekkür ederim.Denememiştim aklımda :) onuda denemek isterim.

      Sil
  3. bende kullanmıştım bu ürün güzeldi ama neutrogenayı dahada çok beğendim ben.
    sildikten sonra bende yıkıyorum o yağlı hissi sevmiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ürün fena değil hassas ciltlerinde kullanabileceği bir ürün ama kuruluk hissi bıraktı bende sende de kuruluk hissi oldu mu?

      Sil
  4. Bu ürün benim göz çevremi acayip derece kuruttu kuzucum bak bir de bunun 2 si 1 arada suya dayanıklı ve kalıcı makyaja özel olan losyonu var onu mutlaka tavsiye ediyorum,bir de estee lauder göz makyaj temizleme losyonunu tavsiye ediyorum hatta annemde tavsiye ediyormuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yerim ben siziii :) Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim canım ikinizi de kocaman öpüyorum ♥♥

      Sil
    2. Bizde seni opuyoruz bebekimmm :)

      Sil
  5. aynı ürünün 2 si bir arada olanının kullanmanı tavsiye ederim. göz çevreni hem çok ferahlatan hem de besleyen bir ürün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şuan başka bi temizleyici kullanıyorum bitince deneyebilirim tavsiyen için teşekkür ederim:)

      Sil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)