29 Mart 2013 Cuma

Garnier BB Krem

Bugüne kadar Diadermine ve Nivea'nın BB Kremlerini denemiştim. Son olarak Garnier BB Kremi denemeye karar verdim. Son olarak diyorum çünkü BB krem almak istemiyorum artık.BB kremler yerine farklı ürünler denemek istiyorum.Diadermine ve Nivea BB kremde yaşadığım ortak sorun renkleriydi. Garnier BB kremin daha önceden testerını kullanıp cilt rengime uygun olduğunu görünce normal boyunu almaya karar verdim. Olumlu ve olumsuz bir çok yorum vardı ve ben inanın sadece rengi cildime uyduğu için bir şans vermek istedim.Herkesin cilt yapısı farklı olduğundan aynı sonucu alacağımızı düşünmüyorum benim olumlu/olumsuz değerlendirdiğim bir ürün başkasında farklı sonuç gösterir.O yüzden denemeden karar vermeyeyim dedim ve aldım. Tabii ki açık tonunu aldım.


Öncelikle şunu belirtmeliyim ki; BB Kremlerden kusursuzlaştırma ve mükemmel yoğunlukta bir kapatıcılık beklemiyorum.Cilt tonumu eşitlemesi,nemlendirmesi ve içerisinde güneş koruma faktörünün olması benim aradığım özellikler. Kısacası günlük olarak yoğun yapıda fondötenler,kapatıcılar kullanmak yerine genç yaşlarda daha hafif ürünler kullanmayı tercih ediyorum.Garnier BB Krem ise benim için günlük sür-çık diye dediğimiz özellikte. 

24 saat nemlendirme özelliği varmış ama 24 saat boyunca bb krem yüzümde kalmadı.Yüzümde kaldığı süre boyunca kuruma veya yağlanma gibi bir sorun yaşamadım.Bu arada kuru cilde sahip olduğumu belirteyim.Cilt rengini eşitliyor. Yüzümdeki lekeleri hafif bir şekilde kapatıyor.Kapatıcılığını arttırmak için bir kat daha uyguladığım oldu.Ayrıca GKF 15 içeriyor ve UV ışınlarından koruyor.


Benim gibi yüzünüze bir şey sürmeden çıkamıyorsanız ve her gün fondöten kullanmak istemiyorsanız,ben Garnier BB Kremden memnun kaldım.Verimli bir sonuca ulaşmak için 4 defa kullandım ve ona göre yorumlamak istedim.Bir sorun yaşamadım denemek isterseniz tavsiye ederim.


Sevgiler.. :)

10 yorum:

  1. Bilgilendirme için sağol cnm bende merak etmiştiim hep bunu =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok merak ediyordum canım hatta olumsuz yorumla çok karşılaşmama rağmen denemek istedim.İyi ki denemişim :)

      Sil
  2. Ben de en açık rengini almıştım ama resmen 2 ton koyu geldi:( Ablama verdim ve tam uydu rengi ona, o da oldukça memnun, güzel bir ürün, güle güle kullan^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende Diadermine ve Nivea BB Kremi kullanmıştım onlarda açık ton olmasına rağmen bana çok koyuydu ama bunda tonu tutturabildim :) Teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Bende çok memnunum bu üründen, bu arada takibe aldım bana da beklerim :)
    modalianlar.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. herkese merhaba :) fondöten kullanmayı sevmiyordum bana işkence gibi geliyordu ve gün içerisinde kendimi kötü hissetmemi sağlıyordu sonunda bb krem ile tanıştım gerçekten mükemmel bütün fondötenlerimi çöpe attım diyebilirim :) bb krem kadar harika bir şey yok herkese tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok mutlu oldum :)

      Sil
  5. selammm :)) ben tüp şeklinde olanını kullanıyorum çok güzel bir ürün teşekkürler garnier :) bu arada sizi sürekli takip ediyorum çok iyisiniz çok tatlı siteniz <3 size de teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. Selaammm:) Çook teşekkür ederiim:)

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)