6 Ocak 2013 Pazar

PHYSICIANS FORMULA PH Matchmaker Allık Natural

Physicians Formula PH Matchmaker Allık,geçtiğimiz Pazartesi günü elime ulaştı. Benim için inanılmaz güzel bir yılbaşı hediye oldu. Bu ürünü veya benzeri ürünleri de incelemek istiyorsanız medkokozmetik.com adresinden tıklayarak bakabilirsiniz.







Physicians Formula PH Matchmaker Allık, içerisinde ışıltılar barındıran doğal pembe tonlu bir allık. Bu tonlarda allıkların tenime çok yakıştığını düşünüyorum. Günlük olarak ışıltılı allıklar tercih etmesem de bu allık vazgeçilmezlerim arasında yerini çoktan aldı!




Birde öyle güzel bir özelliği var ki,inanılmaz beğendim ve her bayanın mutlaka sahip olması gerektiğini düşünüyorum. Allığın aynasının bulunduğu yerde minik bir tuş bulunuyor,o tuşla aynanın iki yanından ışık yanıyor. Makyajınızı tamamlarken allığınızın son dokunuşlarında ışığından faydalanarak, daha aydınlık bir ortamda tamamlamış oluyorsunuz. 



Allığın alt bölümünde ise minik bir fırça da bulunuyor.







Ürün Hakkında

Fluorescein Based Dye ve PH güç kompleksi ile cildin PH seviyesini sezer ve 60 saniyede cilt rengi ile mükemmel uyum yakalayarak en ideal allık görünümü sağlar. Işık Uyumu sağlayan Photochronic tozlar ile bulunulan ortama maksimum uyum sağlayıp,içerde ve dışarıda mükemmel ışıltılı yanaklar elde edilmesini hedefler.

Parfüm içermez.

Paraben içermez.





***



MedkoKozmetik.com tarafından gönderilmiştir.***

5 yorum:

  1. güle güle kullan ;)

    YanıtlaSil
  2. Renk çok tatlı,sana da çok yakışacağına eminim fıstık iyi günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Rengi de çok güzelmiş, güle güle kullan.

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)