7 Ocak 2013 Pazartesi

Karışık Bir Alışveriş

Bakıııın neler aldıııım...




En son yaptığım alışverişimden elime ulaşanlardan bahsetmek istiyorum. Çok sevdiğim bir blogger arkadaşım Hayat Paylaşınca Güzel'in blogunda görmüştüm ve Evoria'da böyle bir kampanya olunca fırsatı kaçırmadım. Siparişi yılbaşından önce vermiştim tabi yeni yıl telaşı nedeniyle siparişimde ufak bir karışıklık olmuştu neyse ki sorunu hallettik sayılır.


Öncelikle Evoria'dan neler istedim bir bakalım. Maybelline Volum Express Colossal Maskara + Göz Makyaj Temizleme Losyonu ikisi bir arada 9.90'dı ve kaçırmadım tabii ki sepete attım bunların yanında ise tırnak törpüsü ve Chanel Chance Deodorant istemiştim ama yanlışlıkla Chanel No5 çıktı kutudan ve ben No5 den hiç haz almayan biri olarak büyük şok yaşadım,iletişime geçtim ve yardımcı olacaklarını belirttiler bende değişim için No5 i uğurladım :)





Aslında maskara ve göz makyajı temizleyicisine hiç ihtiyacım yoktu indirim fırsatını kaçırmamak için aldım. Burada ki yazımdan bilirsiniz daha yeni maskara ve temizleyici almıştım. Artık çabucak bitirip yenilerini kullanmaya başlamam gerek. Tabii bu sırada fazladan ürün almamaya kararlıyım bakalım nasıl olacak :)


Diğer aldığım ürün ise Avon dan Luxe Silken Fondöten. Fondöten arayışı içerisindeydim ve Avonun yeni çıkan lüks formülünü görünce denemekte fayda var dedim ve istedim. Onunla ilgili ayrıntılı bir yazı daha sonra olacak,merak edenler veya fondöten arayışı içerisinde olanlar takipte kalsın :)


Ve son olarak dışarıya çıkıldığı zaman eve boş dönülmez biliyorsunuz,mutlaka oje alınır.
Oje aileme 2 Alix Avien daha dahil oldu. Allah'ım o nasıl bir bordo rengidir, yada Allah'ım o vişne çürüğü rengi midir? Hangi renk ise ben inanılmaz beğendim.Ayrıca o ojenin renginde ruj arayışındayım tavsiyeniz olursa çoook sevinirim.Ojelerin rengini ise daha net bir şekilde tırnaklarımda göreceksiniz ;)



Boool alışverişli günler diliyorum,sevgiler :)

10 yorum:

  1. Güle güle kullan çok güzel bir alışveriş olmuş :)Ojenin rengine bende bayıldım.Buarada makyaj temizleyicisi Maybelline üzerine tanımıyorum.Süper çıkartıyor.Başka bir marka aldım o da çok iyi marka olmasına rağmen hiç memnun kalmadım.Güle güle kullan hepsini :)
    http://bordoduslerim.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan hepicğini ;)

    YanıtlaSil
  3. Mutlu günlerde kullan hepsini kuzucum :)

    YanıtlaSil
  4. "Ve son olarak dışarıya çıkıldığı zaman eve boş dönülmez biliyorsunuz,mutlaka oje alınır." cümlen beni çok güldürdü kendimi gördüm resmen o cümlede :) :)
    Avonun fondöteni için yorumlarını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne mutlu bana çok sevindim teşekkür ederim :) En kısa zamanda fondöteni kullanıp ondanda bahsedicem :)

      Sil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)