30 Ocak 2013 Çarşamba

Avon Far Bazı


Daha önce burada minicik bir alışverişimden bahsetmiştim.Güzel bir far bazına ihtiyacım vardı ve Avonda yeni çıktığını görünce denemek istedim.Yalnız siparişi verirken katalog bilgisinde ürünün boyutu belirtilmemişti zaten çok büyük bir şey beklemiyordum ama buda çok minnak çıktı! Yani bir süre sonra ürünü içinden nasıl alacağımı bilemiyorum.Birde bu tarz şişe/ambalajda olan ürünleri kullanım açısından pratik bulmuyorum ayrıca tırnaklarım şimdi kısa,uzayınca nasıl olacak bilemiyorum açıkçası fazla hijyenik bulmuyorum.

Her neyse far bazına dönelim :)



Başta minnaklığıyla beni şaşırttı ve daha sonra rengiyle de şaşırttı ancak kısa süreliğine oldu. Başta kapağını açınca fazlasıyla pembe alt tonlu olduğunu ve cildimde koyu duracağını düşünmüştüm. Sarı alt tonlu cilde sahibim ancak göz kapaklarım cildime göre daha koyu ve sarımsı. Bende rengi tam istediğim gibi durdu.Ne açık ne de koyu çok doğal durdu.Yani far sürmediğim zamanlarda rahatlıkla sadece onu sürüp aydınlık bir göz kapağına sahip olabilirim.Sizlere rengini elime sürerek gösterdim.Elimde rengi açık görünüyor siz ona kanmayın rengi hiç o kadar açık değil :) Elimde bembeyaz görünüyor ama sürünce gayet doğal bir renk oluyor.


 Kalıcılığına gelecek olursak, makyaj yapıp da saatlerce durmadım en fazla 4-5 saat makyajlı kalmışımdır o sürede de göz makyajım bozulmadan güzel bir şekilde kaldı.Ayrıca toplanma gibi bir sorun yaşamadım.Yalnız şunu belirtmek istiyorum göz kapaklarım yağlı yapıda değil.O yüzden yağlı göz kapağına sahipseniz sizde topaklanma yaşanır mı bilemiyorum ama dediğim gibi ben bir sorun yaşamadım aksine sevdim tek sorunu ambalajı diye düşünüyorum onuda idare edeceğiz artık. :) Pamuklu çubuklarla içinden alıp uygularım diye düşünüyorum.

Dediğim gibi göz kapağınız benim gibi yağlı değilse ben memnun kaldım ve tavsiye edebilirim.Ama mutlaka almanız gereken bir ürün mü tabii ki de değil.Yerine çok daha iyi alternatifler bulabiliriz. 



Benden bu kadar sevgiler :)

7 yorum:

  1. far bazını hiç denemedim,deneme imkanımda olmadı nasıl? avonunkini öneriyormusun canım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatına göre başarılı buldum canım göz kapakların çok yağlı değilse öneririm :)

      Sil
    2. :) tamam canım ilk fırsatta deneyeceğim:) sevgiler...

      Sil
  2. Kapatıcı fırçasıyla kullanırsın canımm :)))

    YanıtlaSil
  3. canım geçen gün bir arkadaşta daha gördüm burada bende ambalajına bayıldım hihih:DDD çok seviyorum minnak şeyleri çünkü :) far bazından ikinci memnuniyet duyuşum siparişimi vrdim bende kesinlikle alıcam:))) bi gelsinde çok merak ediyorum avonda zaten büyük beklersin küçük gelir birkeresinde bronzluk veren bir fondoten almıştım 39 tlye resimde kavanozu kocaman duruyordu bir geldi ahancuk böyle minnak bir kavonoz çok içim yanmıştı:)))) arkadaşta öyle pahalı bir far aldı bi geldi küçücük bi kaç sürümde biter:)) oyönden avon foto aldatmacası yapıyor biraz malesef büyük gibi gösteriyor fotolarda ürünleri oyüzden artık şaşırmıyorum minnaklarla karşılaşınca hehehe:) amma uzun yazmışım:) öpüyorum kuzum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım görüntüye aldanmamak lazım birde katalogda boyutu hakkında bilgide verilmemişti zaten çok büyük beklemiyordum da bayağı minik jel eyelinerları var ya aynı boyuttalar :) Umarım sende memnun kalırsın yorumun için teşekkürler canım benim :)

      Sil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)