15 Kasım 2016 Salı

Flormar Blur Effect BB Krem

Merhaba

Bugün son zamanlarda sıkça kullandığım hatta günlük kullandığım ten ürünlerini unutturan, elimin sıkça gittiği Flormar Back to School koleksiyonundan Blur Effect BB Kremden bahsetmek istiyorum.




İnanılmaz güzel bir yapısı var bb krem gibi hafif ama bir fondöten kadar kapatıcılık sağlayan bir ürün. Çok çok sevdim!




Blur effect özelliğiyle kusur görünümünü hafifletiyor. Pürüzsüz, mat ama sağlıklı bir görünüm kazandırıyor. Ayrıca gözenek görünümünü neredeyse yok ediyor benim en çok bayıldığım özelliği de bu :) Üstelik sivilcelenme de yapmıyor. Bir ten ürününden beklediğim tüm özelliklere sahip :) Spf 30 içeriyor.



Bendeki 02 Light Medium. İlk önce cildimde koyu duracağını düşünüyordum ama inanılmaz bir bütünlük sağladı. Belki size abartılı gelebilir ama gerçekten çok sevdim! Zaten yenisini aldığımda buna şahit olacaksınız :)
Bu arada günlük kullandığım hatta bittikçe aldığım bir bb kremimin yerini çoktan aldı. Kesinlikle bittikçe alacağım bir bb krem denemenizi öneriyorum.

Eğer denediyseniz lütfen benimle düşüncelerinizi paylaşmayı unutmayın :)


Sevgiler

7 yorum:

  1. gerçekten teninle bütünleşmiş sivilce yapmıyorsa ben de bir bakayım çünkü fondöten kullanamıyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ekim ayının sonundan beri kullanıyorum sivilcelenme olmadı. Çok memnunum :)

      Sil
  2. normalde düzenli olarak garnier kullanıyorum ama bu etkiyi görünce flormarada şans vermeyi düşündüm teşekkürler :) bende bloguma beklerim
    http://herteldehayat.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Ben de çok sevdiğim için bu BB kremi, anlatımın bana hiç abartılı gelmedi; gerçekten harika bir iş çıkarmış Flormar bu BB ile! Güle güle kullanalım, sevgiler!

    YanıtlaSil
  4. Benimde sıkça duyduğum bir ürün :) almayı düşünüyorum fiyatı ne kadar acaba?

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)