30 Haziran 2016 Perşembe

Saç Bakımında Favori ürünlerim; Davines ve Ekstra %20 İndirim Fırsatı!

Merhabalar

Bugün sizlere severek kullandığım Davines ürünlerinden bahsetmek istiyorum.

Saçlarım benim için çok çok önemli. Eminim birçok kişi saçlarını çok önemsiyordur. Ancak benim için bambaşka bir aşk saçlarım :) Öncelikle belirtmeliyim saçlarımda boya falan hiçbir işlem yok. Uzun bir sürede böyle bir değişiklik düşünmüyorum. Sanırım kıyamıyorum :) Gerçekten güvenebileceğim bir kuaför olursa değişiklik düşünebilirim :)

Uzun zamandır saç bakımında ve şekillendirmede Davines ürünlerini kullanıyorum. Kullandığım ürünler ise Dökülme önleyici şampuan, Hassas baş derisi için nemlendirici krem, Parlaklık veren sprey ve Deniz tuzu spreyi.

Bugün ise sıkça kullandığım Deniz Tuzu Spreyi ve Parlaklık Veren Sprey den kısaca bahsedeceğim.



Isıyla saç şekillendirme de ya da ıslak saça Davines deniz tuzu spreyi sıkıp şekillendiriyorum. Bazen de deniz tuzu spreyini sıkıp örüyorum açtıktan sonra doğal dalgalar elde ediyorum. Denizden çıkmış ve güneşte kuruyup şekillenmiş gibi doğal bir görünüm elde ediyorum tabi saçlarım yıpranmadan. :)



Ayrıca çoğu zaman özel günler haricinde saçlarımı kendim şekillendiriyorum ve Davines parlaklık veren spreyini kullanıyorum. Kuaförde bakım yapıp, çıkmış gibi bir parlaklık oluyor ve saçlara doğal, sağlıklı bir ışıltı kazandırıyor.



Bu arada PortakalRengi.com da tüm Davines ürünleri %10 indirimli! 



Ancak sitedeki indirime ek olarak %20 indirim fırsatı sunuyoruz. Davines20 kampanya koduyla ekstra %20 indirimle alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.


Benim en sevdiğim ve saç bakımında güvenle kullandığım Davines ürünlerini mutlaka denemenizi öneririm. 



Sevgiler

2 yorum:

  1. Daha önce Davines'in Melu şampuan ve saç kremini kullanmıştım; gerçekten çok başarılıydı. Deniz tuzu spreyini de çok merak ettim. Teşekkürler haber için sevgiler!

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)