27 Haziran 2016 Pazartesi

Elancyl Selülit Kremleriyle Selülitlere Elveda!

 
 
Çoğu kadının ortak sorunu olan selülitler özellikle de yaz aylarında daha çok ön plana çıkıyor ve ürün arayışına giriyoruz. Bugün ise Elancyl Selülit Kremi serisinden bahsedelim.
 
Elancyl Selülit  Kremi
İnovatif bakış açısıyla 35 yılı aşkın bir süredir üretime devam eden Elancyl farklı ihtiyaçlara kökten çözüm getiren tecrübeli bir markadır.  Kadınlarda sık yaşanan selülit sorunu için geliştirilmiş özel ürünlere sahiptir. İçeriğinde yer alan eşsiz kafeina,  Sichuan biberi, pilosella, sarmaşık özleri ile geliştirilmiş aktif bileşenli formülü sayesinde etkili sonuçlar verir.  
 



Elancyl Selülit Kremi Serisi 
Hareketsizlik, dengesiz beslenme, aşırı kilo gibi birçok nedenden dolayı ciltte selülit görülebilirDeri altındaki gözeneklerin yağlanması ve çukur ve pürüzlü bir görünüm oluşması şeklinde seyreden bu durum özellikle kadınlarda sıkça rastlanan ve daima çözümü aranan bir durumdur. Çoğu zaman bacak,  kalça, karın gibi bölgelerde oluşumu gözlenir.  Elancyl selülit kremiserisi deri altındaki söz konusu yağlanmayı dağıtmak ve kötü görünümü toparlamak amacıyla üretilen bir seridir. Bölgesel olarak sorunu kontrol altına alır, düzenli kullanım sonrasında gözle görülür şekilde;
✓ Sıkılaşma,
✓ İncelme
✓ Yoğun nemlendirme 
✓ Arınma etkisini hissettirir.
Elancyl Selülit Kremi Çeşitleri
Elancyl Selülit Kremi serisi farklı amaçlara yönelik formüle edilmiş ürünler barındırır.
❖ Activ Massage Minceur Kofre Selülit Giderici Aktif Masaj Kiti 200 ml: Cildin fazla yağlardan ve selülit görünümden kurtarılması için özel üretilen masaj kitidir.  Cilt yapısındaki dengesizlikleri düzene sokar, portakal kabuğu görünümünü de ortadan kaldırır.
❖ Activ Massage Minceur Selülit Giderici Aktif Masaj Jeli 200ml: Gözle görülür şekilde sıkılaşma ve toparlama sağlar. Selülit olan bölgeye masaj yaparak iyice yedirilmelidir. Gözeneklerin içinde biriken yağları güçlü şekilde yok eder. 
❖ Concentre Ventre Taille Karın Bölgesi İçin İnceltici Jel 75 ml: Göbek bölgesinde aşırı yağlanma olanlar için sıkılaştırıcı etkiye sahip jeldir. Yapılan egzersizle beraber destek verici bir üründür. Yağların daha hızlı çözülmesinde ve incelmede etkilidir.  
❖ Offensi ve Cellulite Kalça İçin İnceltici Jel: 3 aşamalı etkiye sahip güçlü bir üründür:
✓ Portakal görünümü giderir: İçeriği zayıflatıcı özelliğe sahip Xanthoxylin, Kafein ve Florizin maddeleri ile güçlendirilmiştir. Mikro yayılım sistemi sayesinde hareket arttırıcı fayda sağlar bu da incelmeye destek verir.  
✓ Yeniden şekillendirir: Ciltteki dokusuları sıkılaştırır, elastikiyeti arttırır ve kolajen oluşumunu hızlandırır. İçeriği sarmaşıkla zenginleştirilmiştir. Selülite neden olan toksin, yağ ve fazla suyun atılmasını sağlar.  
✓ Tekrar oluşumu engellerzenli kullanıldığında kalıcı olarak yağların etkisiz hale gelmesini sağlar. Yağdan arındırılan gözeneklerin yeniden yağlanmasının önlenmesinde uzun süreli koruma etkisi yaratır.
Elancyl Ayrıcalığı
Bilimsel verilerden gücünü alan Elancyl, etkili çözümler sunmayı amaçlayan ve bu yönde formüllerini her zaman zengin tutan bir ürün yelpazesine sahiptir. Cildi çok yönlü desteklemesi marka ürünlerinin en önemli avantajlarından biridir. Bunda aktif bilenlerin yoğun etkisi görülür. Daima en iyisini sunmayı temelfelsefesi haline getiren marka, cildin kusursuz güzelliğinin sağlaması için en üst seviyede potansiyel sunar. 
Elancyl selülit kremi ve Elancyl markasının diğer ürünlerini portakalrengi.com adresinden inceleyebilir ve güvenle sipariş verebilirsiniz.



%10 indirim fırsatını kaçırmayın!



Sevgiler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)