28 Haziran 2016 Salı

Atopik Ciltlere Özel; Bioderma Atoderm PP Serisi!

 Merhabalar

Bugünün konusu Atopik ciltlere yönelik tasarlanan Bioderma Atoderm PP ürünleri...
Bioderma Atoderm PP
Bilimsel verilerden yararlanarak 1977 yılında kurulan ve bugün dünyanın en beğendiği markalardan biri olan Bioderma,  kendine has derma-kozmetik formüllerle en iyiler arasında yer almaya devam ediyor. Markanın temel aldığı 8 ilkesi var:
➢ Biyolog ve dermatologlardan oluşan ekiplerle sağlanan biyolojik patentler
➢ Cildin direncini güçlendirmek için geliştirilenbenzersiz içerik,
➢ Dermatolojik güvenlik, cilde zarar veren herhangi bir maddenin olmaması, 
➢ Bilimsel açıdan yararlı olduğu kanıtlanan içerikler, güvenliği kabul edilen hammaddeler
➢ Uluslar arası kozmetik sektöründe geçerli olan standartlara uyum…









Bioderma Atoderm PP Serisi
Atopik ciltlere yönelik olarak tasarlanan BiodermaAtoderm PP ürünleri güçlü bir yatıştırıcı özelliğe sahiptir.  Atopik cilt, alerji olma ihtimali yüksek, tahrişe ve kızarıklığa da açık bir cilt demektir. Cildiniz alerji olmaya müsaitse atoderm serisi beklentilerinizi karşılayacaktır. Kuru ciltlerde alerji eğilimi çok daha fazladır. Nem ve lipid eksikliği görülür.  Bioderma atoderm PP cildi yeniden yapılandırmada güçlü etki gösterir.  Bu yapılandırmayı da cildin kendi sahip olduğu özelliklerini güçlendirerek gerçekleştirir. Hücresel etki ile cildin kendini güçlü şekilde toparlanmasını sağlar ve gergin cilt yüzeyi sorunlarında çözüm üretmektedir.
Atoderm Ürünleri İşlevleri
Bioderma Atoderm PP serisinde yer alan ürünler kullanım amacı doğrultusunda maksimum etki sağlar.  
❖ PP Balm Anti Recidive 500 ml - Kuru Cilt Bakım Kremiİleri seviye cilt kuruluğunu ortadan kaldırır. Cildi serinletir, rahatlatır,güçlendirir ve besler. Yeniden kuruluğun ortayaçıkmaması için gerekli önlemleri alır. Ürün anti alerjiktir. Bebekçocukların kullanımı için de uygundur. Ciltte dökülme ve sarkmaya bağlı sorunların ortadan kalkmasını sağlar. Kalıcı şekilde cildi yatıştırır, ferahlatır. Krem dokususayesinde çabuk emilir ve hücrelere hızlı etki eder.  
❖ PP Foaming 500 Ml Kuru Ciltler İçin Temizleyici Bakım Jel: Atopik ciltler için ideal temizlik sunar. Tahriş yapmadan cildi temizler, kuruluğu yok ederek nem kazandırır, cildi yatıştırır. Her yaş grubu için kullanıma uygundur. Ciltteki kuruluk sorununa bağlı olarak gelişen kızarıklık, tahriş, kaşınma, kırışma problemlerinin çözülmesini sağlar. Gerginliği azaltıcı özelliği vardır. Ürün alerji ihtimalini minimuma indirgemiştir bu açıdan alerji dostudur. Hücresel düzeyde etki eden ürün içeriği deri altında oluşan lekelenmeleri belirgin şekilde yok eder. Jel kıvamıyla cilde ovalayarak uygulandığında hızlı emilim sağlar. Ürünün tam performans gösterebilmesi için düzenli şekilde enaz 2 ay boyunca her sabah ve akşam uygulanması gerekir. Yüz, boyun ve üst göğüs bölgesine uygulamada, temiz ve kuru bir yüzeye oval masaj hareketleriyle jel yedirilir. Göz çevresinden uzak durulmalıdır.
Neden Bioderma 
Uluslar arası standartlarda üretim kapasitesi ve gücünü bilimden alan formülleriyle Bioderma direnç artıran ürün içerikleriyle güvenle kullanım sunar. Çok yönlü etkiye sahip bioderma ürünleri meydana gelen fonksiyon bozukluklarının çözümünde klinik açıdan onaylanmıştır ve cilt hastalıklarının tedavisinde destekleyici bir etki sağlar. 
Bioderma Atoderm ürünleri ve bioderma markasının diğer tüm ürünlerini portakalrengi adresinden inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz. 


2 yorum:

  1. Ben seviyorum bu seriyi, çok sert bölgeleri tamamen tedavi etmese de rahatlatıyor...

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)