6 Ekim 2013 Pazar

Watsons’tan Bayram Alışverişine Hazırlık Kursu

Sürpriz kampanyaları ve ürün çeşitliliğiyle bayram alışverişlerinin gözdesi Watsons, ‘’Büyük Bayram Alışverişine Hazırlık Kursu’’ ile müşterilerini büyük bayram alışverişine hazırlıyor.



Bayram alışverişinde hız kesmek istemeyen kadınlar, Watsons’ın hazırladığı eğlenceli viral video ile Watsons’ta etkin alışverişin taktiklerini öğreniyor.  
Hangi ürünü alacağına karar veremeyen, sevdiği ürünü başkasına kaptırmak istemeyen ve alışveriş dönüşü elindeki poşetlerle kapıyı açmakta zorlananlara özel taktiklerin esprili bir şekilde sunulduğu bir kursu konu alan bu viral video, Watsons’ın Youtube ve Facebook sayfalarında yayında.
Watsons'ta her zaman daha fazlası var...


Web:                    www.watsons.com.tr
Facebook:          www.facebook.com/watsonsturkiye
Twitter:                              www.twitter.com/watsonsturkiye
Youtube:            www.youtube.com/watsonsturkiye
Instagram:          www.instagram.com/watsonsturkiye
Foursquare:       www.foursquare.com/watsonsturkiye
Vine:                     @watsonsturkiye


*** Basın Bültenidir...




4 yorum:

  1. Bu reklami her gordugumde " kesin buyuk bir indirim geliyor " dusuncesi geziyor aklimda . Umarim hayal kirikligina ugramam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle:) Eğlenceli ve çok dikkat çeken bir reklam. Karşılığıda mutlaka bomba bir indirim olacağına benziyor:) Beklentimiz büyük:)

      Sil
    2. Hatta ben abartip watsons markali urunlerde de indirim beklemekteyim . Cunku makyaj urunlerinde %50 olrsa sadce bunum dger indirimlerden bir farki kalmaz. Watsons da gratise uyum saglayip en azindan watsons marka urunlerde indirim yapmali bence ;)

      Sil
    3. Beklentimiz büyük demiştim:) Bekleyip görecez artık duy sesimizi Watsons!! :))

      Sil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)