21 Ekim 2013 Pazartesi

The Balm // Balm Jovi Palet

Merhabalar! 

Kısacık bir aradan sonra döneceğim diye diye arayı bayağı uzattığımın farkındayım. Eski tempomu yakalamaya başlamış bulunuyorum. Sık sık paylaşımlarda bulunmasam da beni yalnız bırakmayacağınızı düşünüyorum. :)

Gelelim konumuza... Başlıktan da anlaşılacağı gibi ürünlerine ve ambalajlarına herkesin bayıldığı 
The Balm'ın Balm Jovi Paletinden bahsedeceğim. 


Birçok kişinin bildiği ve sahip olduğu bir palet ama sahip olmakta geç kalmış biri olarak, eğer hala sahip olmayanlar varsa aman siz kaçırmayın mutlaka indirimlerde sahip olun demeden geçemeyeceğim!

Üstelik makyaja yeni başlayanlar içinde oldukça kullanışlı bir palet. Palet içerisinde 12 adet far,1 allık,1 aydınlatıcı ve 2 ruj bulunuyor. The Balm'ın bütün ürünlerini merak ediyorum ama en çok bu paleti ve Mary Lou Manizer aydınlatıcısına sahip olmak istiyordum. Tabii ki birbirinden güzel allıklarına da... :) Bu palette ise istediğim bir çok ürüne sahip olmuş oldum. Bir taşla iki kuş misali muhteşem bir palet! 


En sık kullandığım renkler ise;
*** Adagio - Allegro ***


Palet içerisinde mat yapıda şeftali tonunda Frat Boy allığı ve Mary Lou Manizer aydınlatıcı bulunuyor. Sadece bu ikisinin bir arada olması bile harika bence. Farların yapısını,renklerini,pigmentasyonlarını inanılmaz beğendim,kalıcılıkları da oldukça başarılı. Günlük ve özel gün makyajlarınızda kullanılabilecek tonlar var. 


Paletin tam görünüm şekli;


Kalp şeklindeki aynası da çok sevimli değil mi?


Ambalajına zaten diyecek söz bulamıyorum, muhteşem! :)



Makyajlı günler!

6 yorum:

  1. Ben de çok severek kullanıyorum bu paleti :) Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  2. Benim hala ucreti yuzunden elde edemediğim bir ürün. İndirimlerini de bilemiyorum hiçbir zaman. Gidip gidip bakıyorum özene bözene. Sanslısın canim :) Gule gule kullannn :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yılbaşında indirim olacağını düşünüyorum canım sende ara sıra takip et kaçırma derim ;) Çok teşekkür ederim bu arada bana hediye geldi,inanır mısın çocuklar gibi mutlu olmuştum :))

      Sil
    2. Dun baktım yine aynı yine aynı. Sabırsızlıkla yılbasını beklıyorum o zaman hediyeeee istiyorum Noel babaaaaa :)

      Sil
    3. Noel baba duysun sesiniiii! :) Aklımdasın indirim görünce mutlaka haber vericem sana :)

      Sil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)