25 Ekim 2013 Cuma

L'oreal Glam Shine Lip Gloss // 150 Coral Blush

Merhabalar!

Şu sıralar glosslara merak sardım. Benim bir dönem bir şeylere merakım artar böyle bir takıntım var. Mesela krem allıklardan hoşlanmazken şimdi ilgi duymaya başladım. Lip glosslarda öyle. Makyaj yapmaya ilk başladığım zamanlarda glossları severdim sonra bir süre uzaklaştım ve şimdi tekrardan ilgi duymaya başladım. Sizinde böyle takıntılarınız var mı?


L'oreal Glam Shine Lip Gloss ise; Uzun zamandır benimle olan özellikle yaz aylarına çok yakıştırdığım bir gloss. Yapısı oldukça iyi yapış yapış değil ve çok doğal bir duruşu var. Rengi ve içerisindeki ışıltılar lip gloss sevmeyenleri bile hayran bırakacak güzellikte. 



Makyajıma göre bazen hafif uyguluyorum bazende yoğun bir şekilde uyguluyorum. 



Fırçası diğer glosslara göre oldukça değişik ve bence sürümü de kolay. Hemen hemen herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir rengi var. Bendeki rengi 150 Coral Blush. 



Sizde beğendiniz mi?


Sevgiler...

3 yorum:

  1. Ne kadar güzel bir rengi vaaarr!
    Turuncu desen değil, pembe kırmızı desen değil. Cok beğeniyorum yaz kış kullanıyorum bu rengi ben. Teşekkürler paylaştığın için Tugce'cim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim :) Aynen öyle çok tatlı bir rengi var. Güzel yorumun için ben teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Ben de çok uzun yıllar eyeliner kullanmadım, hep göz kalemini tercih ettim. Şimdi tam tersine döndü. Alışkanlıklar zamanla değişebiliyor ya da hortlayabiliyor :)

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)