24 Ekim 2013 Perşembe

Bebak Acı Badem İle Makyaj Temizleme

Merhabalar!

Bebak yıllardır bilinen bir marka.
Benim hayatıma ilk makyaj yapmaya başladığım günlerde girdi. İlk olarak Acı Badem Makyaj Temizleme Sütünü kullandım. Hala severek kullanıyorum ve diğer ürünleriyle de tanışma fırsatı buldum.


Bebak Acı Badem Makyaj Temizleme Sütü; Tüm cilt tiplerine uygun bir ürün.Ürünün yapısı çok sıvı değil yumuşak bir kıvamı var. Hem cilt hemde göz makyajını temizlemek mümkün. Hassas bir cilde sahibim ve gözlerimde falan yanma yapmayan bir ürün. Cildimi inanılmaz yumuşattığını belirtmek istiyorum. Makyajımı çıkarıp yüzümü yıkadıktan sonra gerginlik hissi hissetmiyorum ve nemlendirici kullanma ihtiyacı duymuyorum. Özellikle kış aylarında cildimin bazı bölgeleri kurumaya meyilli ve bu temizleme sütüyle temizledikten sonra cildim kurumuyor ve nemleniyor.  Makyajı ve kiri temizlemesi oldukça başarılı. Favori makyaj temizleyici ürünlerimden biri.Kokusunuda çok beğeniyorum. Herkese tavsiye ederim!



Bebak Acı Badem Sütlü Makyaj Temizleme Mendili; Üşengeç olduğumuz anlarda veya makyaj hatalarını düzeltmek,temizlemek amaçlı elimizin altında bulunması gereken bir ürün. Yalnız temizleme sütüyle kıyaslayınca mendillerin kokusu bana daha ağır geldi.Kokuyu çok önemsemiyorsanız rahatsız olmayabilirsiniz. Temizlemesi iyi ama mendillerin yapısı diğer mendillere göre biraz sert buldum. Dediğim gibi makyajı ve kiri temizlemesi iyi ama ben mendillerle makyajımı çıkardıktan sonra mutlaka yüzümü yıkama ihtiyacı duyuyorum.


Bebak ailesinin diğer ürünleri ise;
  Argan Yağlı Yüz Temizleme Sabunu ve Kakao Özlü Güneş Bakım Sütü.


Karma bir cilde sahip olduğum için açıkçası sabun kullanmaya çekiniyorum. Kakao Özlü Güneş Bakım Sütü ise; Kullananların oldukça memnun kaldığı bir ürün. Bu iki ürünü de kullanmadım. Yakında düzenleyeceğim hediye çekilişine eklemeyi düşünüyorum. Denemek isteyen kişiye gider umarım. Çekiliş haberinin duyurusunu da yapmış bulunuyorum. :)




Ürünler Bebak tarafından gönderilmiştir. Teşekkürler Bebak!



Sevgiler..

4 yorum:

  1. paylaşım güzel . çekilişte görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  2. Rahmetli babaannem çok kullanırdı Bebak ürünlerini, yüzündeki kırışıklıklar da Bebak sağolsun çooook geç başladı.

    YanıtlaSil
  3. Bak bunu öğrenmem iyi oldu:) Yorumun için teşekkür ederim. Bu arada Allah rahmet eylesin.

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)