7 Şubat 2018 Çarşamba

Yakamoz Yurtları Beşiktaş

Herkese merhaba,

Üniversiteyi İstanbul dışında sakin bir ilde okuyarak geçirdim bulunduğum il ve yaşadığım ortam oldukça sakindi ve rahat bir eğitim dönemi geçirdim. Ancak büyük illerde özellikle de İstanbul gibi büyük bir şehirde doğru ortamı bulmak gerçekten zor. Bir öğrenci için kalacağı ortam sakin, temiz, ulaşılır olması yani merkezi bir lokasyonda olması en önemlisi. Üstelik eğitimini destekleyen uygulamaların olması da büyük bir avantaj. Bu özellikleri taşıyan bir yer bulmak oldukça zor.





Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak hizmet veren, Yakamoz Yurtları; Beşiktaş'ta sakin, güvenilir, nezih, İstanbul'un en merkezi ve modern lokasyonunda yer alıyor. Yurt binası restore edilerek deprem ve yangın yönetmeliklerine göre uygun hale getirilmiş. Merkezi konumda, toplu taşıma araçlarına ve deniz otobüsüne çok yakın. Sosyal hayatın göbeğinde ancak şehir kargaşasından uzak,temiz,güvenli,konforlu ve huzurlu bir ortam sunuyor.



Ayrıca diğer Beşiktaş öğrenci yurtlarının sunduğu hizmetlere göre rakiplerini geride bırakan Yakamoz Yurtları Beşiktaş, 7/24 kapalı devre kamera sistemiyle izlenen ve parmak izli geçiş sistemi uygulamasıyla binada etüd odası, bir spor salonu, yemekhane, kafe, ortak alanlar ve odalarda yüksek hız internet, kesintisiz sıcak su imkanı ve temizlik hizmetleri sunuyor. Hem konumuyla hem de sağladığı güvenlik ve sunduğu hizmetlerle konforlu ortamıyla üniversite öğrencilerinin öncelikli tercihi. Güler yüzlü, deneyimli, öğrencilerin taleplerine öncelik veren vizyoner eğitimcilerden oluşan yönetimi ve personelleri ise öğrencilere yüksek kaliteli bir hizmet sunuyorlar.




Yakamoz Yurtları Beşiktaş, yurt deyince akla ilk gelen, öğrenciler tarafından da öncelikli olarak tercih ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)