23 Şubat 2018 Cuma

Online Alışveriş; Dermo Eczanem Cilt Bakım Alışverişi

Merhaba bugün sizlere yapmış olduğum alışverişimden bahsetmek istiyorum. Bir yandan kahvemi içerken bir yandan da size fotoğraf çekmeyi ihmal etmiyorum :) Bu arada Dermoeczanem.com 'dan alışverişi dün yaptım ürünler bugün çabucak ulaştı. Bundan daha hızlı bir alışveriş olamazdı :)) Dermokozmetik ürün alışverişimi her zaman onlinedan yapıyorum. Eczanelerde indirimli ve avantajlı setler olmuyor o yüzden online alışveriş daha karlı oluyor.



Öncelikle tonik ihtiyacım vardı. Druide markasının Papatya ve Pirinç Protein özlü toniğini tercih ettim. Organik, vegan ve alkol içermediği için tercihim bu oldu. İçeriği güzel umarım etkisinden de memnun kalırım. Gelir gelmez hemen denedim cildimi yakmadı kızarıklığa neden olmadı. Düzenli kullanımda gözeneklerde de etkisini görürsem bahsederim zaten bu ürünü bitirmeden yazısını yazmayacağım :)



Daha sonra La Roche Posay Hydreane Legere hassas ciltler için uygun olan nemlendiricisini seçtim. Bu ürün normal/karma ciltler için. Cildim karma ve hassas bir de hem siyah nokta hem de dönem dönem sivilcelenme sorunu yaşıyorum. LRP’ye bu konuda güvendiğim için denemek istedim. Bu arada makyaj altına da kullanılabiliyor makyaj bazı görevi görüyor. Bunu da hemen denedim :) cildimi tonikle sildikten sonra nemlendirmeyi ihmal etmedim. Hafif bir parfüm kokusu var ama rahatsız olmadım. Nemlendirmesi güzel üstelik hemen emiliyor. İlk izlenimlerim olumlu. Düzenli kullanınca bahsedeceğim.




D’ran Wonder Teatree Spot Gel ise tamamen ihtiyaç, kurtarıcı bir ürün olacağını düşündüğüm için seçtim. Kore kozmetik ürünleri ve çay ağacı yağı son zamanlarda çok popüler. Bu üründe hem kore markası oluşu hem de çay ağacı yağı içerdiğinden denemeden duramazdım. Sünger uçlu bir aplikatörü var direkt sivilcenin üzerine uygulanıyor. Rahatsız edici bir kokusu yok onu söylemeden geçmek istemiyorum çünkü ben çay ağacı yağı kokusunu sevmiyorum çok yoğun ve rahatsız edici geliyor ama bu ürün öyle değil. Ürünü sivilcelerin üstüne sürdüm. Yanma,sızlama gibi bir durum yaşamadım. Yumuşak bir kıvamı var sürdükten kısa bir süre sonra sivilcelerin renginde açılma gözlemledim yani ilk olarak kızarıklığı alıyor. Etkili bir ürüne benziyor bir süre kullandıktan sonra kaleme alacağım.




Shikai el ve vücut losyonunu toplu resime eklemeyi unutmuşum çünkü bu kremi gelir gelmez ailece kullanmaya başladık :)) diğer odada kaldığı için toplu fotoğrafa giremedi yazıyı yazarken eksiklik olduğunu farkettim ve hemen odadan alıp geldim bu güzelliği. Misss gibi kokuyor miss. Hem salatalık hem kavun hem de çiçeksi bir kokusu var bayıldım. Bu tarz el ve vücut kremlerinde koku benim için çok önemli. İkinci aşamada ise ürünün yapısı nemlendirmesi önemli. Nemlendirmesi gayet güzel yağlı bir his bırakmıyor ve ciltte anında emiliyor. Mesela bazı kremleri sürdükten sonra telefon ekranına dokunduğunuzda yağ izi gibi izler olur ya bu üründe öyle bir sorun olmuyor anında emiliyor ve bulaşma yapmıyor. Verdiği hissi çok sevdim. Bu arada bu ürünü sitede incelerken bu kadar büyük olacağını tahmin etmemiştim. Kocamanmış :) mutlaka bakın şiddetle tavsiye ediyorum:))







Bioderma Sensibio H2O misel solüsyonu sona bıraktım. Bu güzelliği bilmeyen yoktur zaten. Minik boyunu tercih ettim. Çantada taşıması kolay oluyor. Birde bittikten sonra içi doldurulabilir:) bu arada dermo eczanemde Bioderma’nın avantajlı setleri var bakmanızı öneririm.






Sevgiler

3 yorum:

  1. Çok güzel bir alışveriş olmuş .Bende şimdi siteyi açtım .Bakalım ne gibi ürünler bulacağım. Sevgiler...

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)