25 Ekim 2017 Çarşamba

Bloggerlarla Kışa Merhaba Etkinliği

Merhabalar

Geçen hafta 22 Ekim Pazar günü Ebru ( @locosmetico ) ve Füsun'un ( @makeupbyfun ) düzenlediği etkinliğe katıldım. İnanılmaz emek verdikleri her detayda belli oluyordu. Çok başarılı ve çok keyifli bir etkinlik oldu. Ebru'ya, Füsun'a ve katkılarından dolayı tüm sponsorlarımıza çok teşekkür ederim.





Etkinlik Bağdat Caddesi Suadiye'de Taş Masa'da gerçekleşti. Mekan sponsorumuz Taş Masa'da çok güzel ağırlandık. Sakin bir ortamı var ve caddede artık sıkça uğrayacağım mekanlar arasında :)



Birazcık mekan hakkında bilgiler vermek istiyorum daha sonra günün detaylarından bahsedeceğim :)



Taş masa
Mutfak tipi Dünya mutfağı. Butik şarapları ve marka şarapları bulunuyor. Özel gün, kokteyller, yemekli kalabalık organizasyonlar için uygun bir mekan.
Ayrıca yakında Jazz ve Latin türünde canlı müzik olacakmış. 

Mekan sahibi Cem Zenun Öcal, Gastronomi mezunu ve 9 aydır gıda sektöründe yer alıyor. Taş Masa'nın 2 şubesi mevcut. Suadiye ve Üsküdar' da. Ayrıca 2 Ahçısı var biri İstanbuldaki iyi bir restauranttan diğeri Azeri asıllı.


Hafta içi 09:00 da açılış - 00:00 kapanış.
Hafta sonu 09:00 açılış - 01:00 kapanış.



Etkinlik günü instagram hesabımdan hikayemde anlık paylaşımlarda bulundum. Ayrıca etkinlik hakkında paylaşımım da mevcut. Eğer hala beni instagramda takip etmiyorsanız takibe alırsanız çok sevinirim ayrıca günlük paylaşımlarımı kaçırmamış olursunuz :)



Ve gelelim günün detaylarına... Öncelikle harika bir pazar geçirdiğimi söylemeliyim. Taş Masa'nın zengin kahvaltı sunumuyla şahane bir kahvaltıyla güne başladık. Peynir çeşitleri, salam ve jambonlar, bal ve tereyağı, patates kızartması, yumurta sunumları ve mıhlama ile soframız dolu doluydu ve pazara yakışır bir kahvaltı yaptık.



Özellikle kahvaltı için tekrar ziyaret edeceğim ama sakin bir mekan olduğu için cadde de alışveriş sonrası kahve içmeye sık sık uğrayacağım:)




Mekan oldukça güzel ve çalışanlar ise oldukça ilgili ve güleryüzlü. İlgilerinden dolayı çok teşekkür ederim.


El emeği lavanta kokulu Lalelerimiz :) @burcudesign elinden... Çok zarif odamın en güzel köşesini süslüyor ve miss gibi kokusu odaya girince hemen fark ediliyor :)



Görüntüsü kadar tadı da nefis olan cupcakelerimiz ise çok şirindi :) Tadı damağımızda kaldı. @minnakcupcakee eline sağlık :)




Daha önceden tanıdığım ve takip ettiğim ama yüz yüze tanışma fırsatımız olmayan kişilerle bir araya gelip, tanışmak çok keyifliydi. 



Mekanımız oldukça sakin ve şıktı. Ebru ve Füsun bizler için çok şık bir masa hazırlamışlardı. Sponsor gönderileri ise dolu doluydu. Yeni deneyimleyip paylaşacak bir sürü güzel ürün bekliyor beni :)



Ayrıca etkinlik günü aramıza katılan, marka ve ürünleri hakkında bizleri bilgilendiren üç firma vardı. @rocs_turkiye , @mumusotr ve @beeoariurunleri . Katılımlarından dolayı tekrar çok teşekkür ederim. Üç markanın ürünlerini de ilk kez deneyeceğim için çok mutlu oldum. Direkt firma yetkilerinden bilgiler almak ve tanışmak çok güzeldi :)

Ana sponsorumuz Physicians Formula bizlere dolu dolu paletler hazırlamışlar. İçindekileri daha sonra paylaşacağım. 






Etkinlik sponsor listemizi aşağıya ekliyorum. Bir sonraki yazımda detaylı olarak ürünlerden bahsedeceğim... 


ETKİNLİK SAHİPLERİ 

KATILIMCI SPONSOR FİRMA LİSTESİ





Sevgiler

4 yorum:

  1. Canım iyi ki geldin ve çok güzel bir gün geçirdik hep birlikte. Teşekkür ederiz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ben davetiniz için teşekkür ederim canım tanışmak bir araya gelmek çok güzeldi :) katıldığım en şahane etkinlikti elinize sağlık:)

      Sil
  2. çok güzel yazmışsın canım :-)) güzel bir gün geçirdik ben de en kısa zamanda uğrayacağım Taş Masa'ya yeniden ...sevgiler:-)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bir etkinlik olmuş :)

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)