28 Temmuz 2016 Perşembe

Naturalse Dökülme Karşıtı Bakım Serumu

Merhabalar

Bugün sizlere #yazamerhabadiyoruz etkinliğimizde hediye edilen Naturalse Dökülme Karşıtı Bakım Serumundan bahsetmek istiyorum.



Yaklaşık 1-1,5 aydır kullanıyorum. Saç dökülmesi sorunu yaşadığım için birçok ürün denedim. Hediye edildiğinde bize verilen bilgiler karşısında oldukça merak ettiğim bir üründü. Ürünle ilgili bilgi vermeden önce ürünün doğallığıyla ilgili, içeceğinize bile bir damla sıkarak kullanılabileceği söylendi. Bu beni oldukça etkilemişti. Ürünün doğallığı ve güvenirliği ilgili kafamda soru yoktu. İçim çok rahat bir şekilde kullanmaya başladım ve kullanmaya devam ediyorum :)

Kullanımı ise, dökülme sorunu yaşanan bölgeye sıkarak dairesel hareketlerle masaj yaparak ürünü iyice yediriyoruz ve durulamıyoruz. 

Saçta minumum 8 saat bekletilmesi ve günde 2 defa kullanılması öneriliyor. 


Sadece saç dökülmesi sorunu yaşayanlarda değil, yıpranmış saçlara sahip olanlar saç bakımında da kullanabilir. Ayrıca saç ekimi işlemi yaptıranlarda kullanılması önerilen bir serum.

Yoğun bir karanfil kokusu var ama bu beni rahatsız etmedi. 



Naturalse Saç Bakım Spreyi Dünya çapında patentlidir.

* Saç dökülmesinin yaşandığı tüm saç tiplerinde kullanılabilir.
* İnce telli ve cansız saçların bakımı için önerilir.
* Saç ekimi işlemlerinden sonraki ilk 6 aylık dönemde tavsiye edilmektedir.
* Mevsimsel dökülmelerde ve gebelikte yaşanan yoğun dökülmelerin engellenmesi için önerilmektedir.
* Saça uygulanan kimyasal ve yıpratıcı (boya, fön gibi) işlemlerden sonra kullanılması önerilmektedir.


İçindekiler: Biberiye Ekstresi, Gül Ekstresi, Lavanta Ekstresi, Tarçın Ekstresi, Üzüm Çekirdeği Ekstresi, Karanfil ekstresi.



Naturalse Dökülme Karşıtı Bakım Serumu içeriğindeki etkin bitkisel vitaminler sayesinde saç dökülmesinin engellenmesine yardımcı olur. Gelişmemiş ince saç tellerinin kalınlaşması ve gürleşmesine katkıda bulunur.

Uzun süreli kullanımda ise saç kalitesini arttırarak daha canlı ve parlak görünmesini sağlar.

Naturalse Dökülme Karşıtı Bakım Serumunu, sadece dökülme sorunu yaşadığınız saçlarda değil, kaş ve kirpik bakımında da kullanabilirsiniz.

Bendeki 100ml'lik boyu bir de 50ml olarak satılıyor. 
50ml 65₺
100ml 98₺ den satılıyor.
Zaman zaman kampanyalar yapılıyor indirimli olarak satın alabilirsiniz.

Ürün hakkında daha fazla bilgi almak için www.naturalse.com.tr adresine uğrayabilirsiniz :)
Denemek ve satın almak isterseniz, kuaforsepeti.com 'dan satın alabilirsiniz.

5 yorum:

  1. fiyatı biraz yüksek ama 1 damlasını içeceğe bile karıştırılıp içecek kadar doğalsa değer sanırım, tatilden sonra saçlarımda saçlarımda incelme hissettim, denemek isterim bu harika ürünü, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle tatilden sonra denemek iyi fikir. Tatil boyunca en çok saçlar yıpranıyor. Bu ürün dökülmeyi önlediği gibi bakım da yapıyor

      Sil
  2. Sonuca gelirsek, kullandığın süre içinde nasıl etkiler gördün???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonuca gelirsek, ürünü sadece saçımda değil kaş bakımında da kullandım. Gürleştiriyor ve dökülmeyi önlüyor. Saçlarımda ise, dökülmenin çok çok azaldığını ve daha canlı, parlak bir görünüm kazandığını gözlemledim. Kullanmaya devam ediyorum, olumlu olumsuz yeni bir durum yaşarsam yazıyı düzenleyeceğim.

      Sil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)