8 Haziran 2016 Çarşamba

#YazaMerhabaDiyoruz Etkinliğimiz ~ 1

Merhabalar 
5 Haziran Pazar günü Cafe la Galera Sultanahmet'te Yaza Merhaba dedik! 
10 blogger arkadaşımla tanışıp, keyif dolu bir gün geçirdik. 


** 09.06.2016 tarihinde Gazetem İstanbul'da yayınlanan etkinliğimiz...






Etkinliğimize Koton sponsorluğunda hazırlandık. Birbirinden güzel kıyafetler arasında seçim yapmakta zorlandığımı itiraf etmeliyim :)



Kıyafetlerimize uygun seçtiğimiz ayakkabılarımız da Shoetek sponsorluğunda etkinliğimizde güzelliğimize güzellik kattı.






#yazamerhabadiyoruz etkinliğimizin bizlere yakışır görünümü ve muhteşem lezzetiyle pastamızı hazırlayan Emirgan Sütiş 'e kocaman teşekkür ederim. Kakaolu ve fıstıklı tadıyla inanılmaz güzeldi. Tadı damağımda :)



Muhteşem pastamızın dışında müthiş lezzete sahip Krispy Kreme 'de hepimize donutlarından oluşan paketler hazırlamıştı. 



Hareketli geçen günün sonunda evde dinlenirken kahvemle birlikte keyifle yedim. :)




Bir de pastalardan, tatlılardan söz etmişken @kurabiyecigeldi nin ismimize özel hazırladığı görünümüyle gönlümüzü kazanan kurabiyelerimizden bahsetmek istiyorum. 
İtiraf ediyorum yemeye kıyamadım :) Eminim görünümü kadar tadı da bir o kadar lezzetlidir. Paylaşımlarımda sıkça görebilirsiniz :) 





Şirin mi şirin rozetlerimizin güzelliği! Rozetimiz staaar :) 

@sercheshop un ismimize özel hazırladığı rozetlerimize bayıldık! Yine paylaşımlarımda sıkça göreceğiniz bir ürün. Bunun dışında bize sürpriz yapıp yine ismimize özel hazırlanan ahşap askılarımıza bayıldık! Kişiye özel ürünlere bayılıyorum! Sürekli bundan söz ediyorum. Kişiye özel ürünler gerçekten inanılmaz özel hissettiriyor. Her zaman dolabımda saklayacağım. Hatta özel günlerimde elbisemi bu askıyla kullanmayı planlıyorum.  Siz de instagram üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Elinize emeğinize sağlık @sercheshop çook teşekkürler :)




Bu güzel tişörtüm ise @kupakizibutik in hediyesi. Yaz aylarında beyaz tişörtlerden vazgeçemiyorum. Genelde de böyle yazılı modeller tercih ediyorum. Yazılı ve rengarenk taşlarla süslenmiş olmasını çook sevdim! 



Dolu dolu masamız...




Ve sponsorlarımızdan gelen ürünlerimiz...












Etkinliğimize ürünleriyle destek olan sponsor firmalarımız dışında etkinlik günü yanımızda olup, firmaları hakkında ve ürün gruplarından söz eden Beautykeyofficial, Naturalse, LR @saglikveguzellikurunleri, golecha_hint_kinasi ve kozmotek ekibine çok çok teşekkür ederim. 



@Pembelimdesign ve @mevacatasarim da bizlerleydi. Harika kanvas tablo ve amerikan servis tasarlıyorlar. Ürünlerini incelemek için instagram hesaplarına mutlaka göz atmanızı tavsiye ederim.




Beautykeyofficial ekibinden Pelin hanım maskelerinden söz edip, bilgilendirdi ve maskelerinden oluşan şirin bir paket hediye etti. :) Kullanmak için sabırsızlanıyorum!



Naturalse ekibinden Meltem hanımla keyifli bir tanışmamız oldu :) Tekrar beni kırmayıp etkinliğimize geldikleri için çok teşekkür ederim. Naturalse saç dökülmesine karşı etkili serum hakkında bilgi edindik. Mevsimsel değişikliklerden dolayı dökülme sorunu yaşadığım için çok merak ettiğim bir ürün oldu ve en kısa zamanda denenecekler arasında yerini aldı.



Ayrıca Meltem hanım etkinliğimize eli boş gelmemişti. @joyjoydesign in hazırladığı birbirinden şirin kokulu taşları da bizlere ulaştırdı. Bayıldım! Mis gibi kokuyorlar. Kese içinde olanı hemen kıyafet dolabıma yerleştirdim kapağı her açışımda mis gibi kokuyor :)







LR iş ortağı olan arkadaşım Nevra beni hiç kırmaz :) Her etkinliğe beraber gidebiliriz :) 
LR markasını tanıdık. Ve LR'ın meşhur micro silver diş macunundan hepimize hediye edip 2 kişiye de çekilişle harika bir paket hediye etti. Pakette benim de severek kullandığım ürünler bulunuyordu arkadaşlarım da keyifle kullanacaklardır. Tekrar beni kırmayıp geldiği için Nevra'ya kocaman teşekkür ediyorum! LR ürünlerini uygun fiyatlarla satın almak ya da kazanç fırsatlarından yararlanmak için instagram üzerinden @saglikveguzellikurunleri hesabından iletişime geçebilirsiniz.




Son zamanlarda hint kınası oldukça popüler oldu. Etkinliğimizde çok merak ettiğim Golecha_hint_kinasi da bizimleydi. Hepimize özenle paketler hazırlanmıştı. Golecha hint kınasının birçok rengi bulunuyor. Özellikle beyaz rengini çok merak ediyorum. Şablonlarıyla uygulamak çok daha kolay olacak.





Son olarak kozmotek ekibi de bizimleydi. Dermokozmetik ürünlere ilgimiz oldukça fazla. Etkinliğimize müthiş renk kattılar. Bodyography ürünlerinden bahsedip aynı ürünlerden oluşan şirin bir paket hediye ettiler. İlgileri ve özenleri için çok teşekkür ederim.



Masamızı süsleyen aşk yaşadığımız çiçeklerimiz!


Günümüze renk katan bir diğer firmamız ise @renaissenceflorist hepimize özel hazırladıkları muhteşem çiçeklerinden gönderdi. Hayatımda aldığım en güzel çiçek diyebilirim :) 
Ben ve arkadaşlarım görünce inanılmaz mutlu olduk. 


Etkinliğimizin ilk bölümü bu şekildeydi. Detaylar ve diğer sponsorlarımızdan bir sonraki yazımda bahsedeceğim.


Ayrıca güncel paylaşımlarım için beni instagramdan takip edebilirsiniz. 
Kullanıcı adım @TugceninKalemindenBlog



Sevgiler 

6 yorum:

  1. Instagram'dan da takip ettim! Her şey çok güzeldi Tuğçe'cim, emeğinize sağlık! Tüm hediyelerinizi güle güle kullanın! Bodyography ürünleri epey ilgimi çekti, yorumlarını bekliyorum. Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim :) benim de en çok ilgimi çeken ürünlerden. En kısa zamanda deneyimleyip yorumlarımı burada ve instagram da paylaşacağım :)

      Sil
  2. çok güzel bir etkinlikmiş güle güle kullan ..

    YanıtlaSil
  3. ayyy o ne ya ne güzelsiniz hepiniz de maşallah :) güzel bir etkinlik olmuş sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) gerçekten öyle çok keyifli bir etkinlik oldu :)

      Sil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)