15 Haziran 2016 Çarşamba

LR Ruj ~ 7 Sensual Rosewood

Bugün LR ürünlerinden bahsetmişken en sevdiğim rujunu yazmasam olmazdı. :)





Pembe benim vazgeçilmezim!
Günlük makyajımda hafif bir makyaj yapıp, pembe tonlarında ruj kullanmayı seviyorum.



Bugünün rengi de LR ~ 7 Sensual Rosewood.



Dudağı kurutmuyor. Yumuşacık, kremsi bir yapısı var ve sürümü oldukça kolay.

Tek katta bile eşit renk dağılımı sağlıyor. Pigmentasyonu harika.

İpeksi ve parlak bir görünüm sağlıyor ve kalıcılığı oldukça başarılı.





Bugün memnun kaldığım LR ürünlerinden bahsetmişken bir de LR markasından, kazanç sisteminden söz etmek istiyorum.


" LR bir Alman markası, 1985 yılında kurulmuş. Makyaj, cilt bakımı, parfüm ve gıda takviyesi ürünleri var. Bu ürünler Almanya’da üretiliyor.

  Günlük kullanıma uygun cilt bakımı ürünlerinin yanısıra, çeşitli cilt rahatsızlıklarının tedavisini destekleyici ürünleri var. Bunlar, Aloe Vera gibi doğal içerikleri sayesinde en sık rastlanan egzama, sedef, sivilceler, varis, güneş lekeleri, doğum lekeleri gibi rahatsızlıklara iyi geliyor.
  
  LR ürünlerinde zararlı kimyasal maddeler kullanmaktan kaçınıyor. Örneğin günlük makyaj serisindeki pudralı ürünlerde paraben,talk pudrası, silikon, sentetik yağlar gibi kimyasallar kullanmıyor. 

  Kısacası LR hem güzellik ürünleri, hem de sağlık ürünleri üreten bir firma. "



Kazanç sistemi ise;

" LR’a üye olarak ürünleri indirimli alırsınız. Satış yapmak isteresniz %40 kar oranı var. Yani 100 liraya alırsınız, 140 liraya satarsınız, 40 lirası sizin net karınızdır. Bu oran her üründe aynıdır. "

Ayrıca " LR prime ek olarak bir ekip kurabilmeniz halinde, belirlenen puan hedeflerine ulaşabilmeniz halinde, size yaşam kalitenizi yükseltecek ve işinizi büyütmenize yardımcı olacak hediyeler verir. Tablet ve cep telefonu gibi hediyelerin yanısıra, 12 bin grup puanına ulaştığınızda sıfır km Opel Corsa veya Renault; Clio 24 bin grup puanında ise Mercedes A180, GLA veya CLA şirket aracı alırsınız. "




LR ürünleri hakkında daha detaylı bilgi almak, avantajlı fiyatlara satın almak ya da LR ailesine katılarak kazanç fırsatlarından yararlanmak için instagram hesabınızdan @saglikveguzellikurunleri ile iletişime geçebilirsiniz.


Sevgiler



4 yorum:

  1. Ben de arkadaşım vasıtasıyla tanıdım LR ürünlerini ve kendim de fiyat avantajlarından yararlanmak için üye oldum. Ürünleri güzel cidden. Bu ruj da harikaymış ve rengi sana çok yakışmış. Güle güle kullan Tuğçe'cim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten öyle başta tereddütlerim vardı ama denedikçe ürünlerine hayran oldum :) Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. rengi çook güzelmiş :-))

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)