11 Nisan 2016 Pazartesi

I-ENVY by Kiss Juicy Volume 02 Takma Kirpik



Dolgun ve yoğun kirpiklere bayılıyorum. Maskaralar günlük makyajımda ihtiyacımı karşıladığı için özel günlerde gözlere derinlik ve makyaja daha güzel bir görünüm kazandırdığını düşündüğüm için takma kirpikler kullanıyorum. I-Envy by kiss takma kirpiklerini severek kullanıyorum. Günlük kullanım için de ideal modelleri var.

En abartılı görünen modeli bile takınca inanılmaz güzel görünüyor. 
%100 insan saçından üretilmiş.


Sıradan kirpikler gibi tek kullanımlık değil. İlk kullanımda bozulup yıpranmıyor oldukça kaliteliler.

Tekrar kullanılabiliyorsunuz, ürün içerisinde yapıştırıcısı bulunuyor ve ne kadar temiz kullanırsanız o kadar kullanım ömrü uzuyor diyebilirim. 
Ben kullandıktan sonra makyaj temizleyicimle temizleyip tekrar kutusuna yerleştiriyorum böylece formunu kaybetmemiş oluyor. 


Kendi göz boyutunuza göre kesip boyutlandırabiliyorsunuz.
Juicy Volume 02 numaralı kirpikler paketinde yoğun ve abartılı görünüyor ancak gayet doğal bir görünüm kazandırdığını görmenizi istedim. 


Çok memnun kaldığım bir marka olduğu için takma kirpik arayışında olanlara tavsiye ederim! :) Watsons Mağazalarında bulabilirsiniz.





Uygulama: "Bir cımbız yardımıyla kirpiği kutudan çıkartın. Gerekli gördüğünüz takdirde kirpikleri yanlardan keserek göz şeklinize göre kısaltabilirsiniz. Kirpiğim dip kısmını hizalayarak yapıştırıcıyı sürün ve doğal kirpiklerinizin diplerini hizalayarak yapıştırın. Maskara sürmeden önce 5 dakika bekleyin."

Kirpikleri çıkartma: "Gözünüzün dış kısmından başlayarak kirpikleri yavaşça çekerek çıkartın. Kirpik üzerinde kalan yapıştırıcıyı temizleyerek sonraki kullanımlar için kirpiği tekrar kutusuna yerleştirin.'' 



Sevgiler

3 yorum:

  1. Ay çoook tatlı durmuş!!! Kirpik takma konusunda tam bir kabiliyetsizlik örneğiyim; ama, özel geceler için aklımda olsun bunlar :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her zaman destek oluyorsun bana çok çok teşekkür ederim beğendiğine sevindim:) ben de kirpik takmakta zorlanıyorum ama bu kirpikler gerçekten çok güzel denemelisin sana da çok yakışır :)

      Sil
  2. Bu kirpiği nereden bulabilirim acaba?

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)