9 Aralık 2014 Salı

Online Lens Alışverişim | LensMarket.com!

Merhabalar

Dün ilk online lens alışverişimi yaptım. Çok memnun kaldığım bir alışveriş olduğu için bahsetmek istedim. 

Dün öğleden sonra LensMarket.com dan yıllık lens alışverişi yaptım. Alışverişimi tamamlamadan önce müşteri hizmetlerini arayıp bilgi aldım ilk defa online olarak aldığım için bilmediğim şeyleri sordum ve çok yardımcı oldular. Bunu özellikle belirtmemin nedeni başka firmalarda müşteri hizmetleri çalışanlarının konuşmaları sert ve ilgisiz olduğu için ararken biraz olsun çekinmedim değil. İlgi ve alakaları için çok teşekkür ederim. 


Alışverişimi onayladıktan sonra siparişimin alındığına dair, stok bilgilendirmesi, tamamlanması ve kargoya verilmesiyle ilgili mail ile bilgilendirildim. 

Ve paketim biraz önce ulaştı. :) Müthiş hızlılar! Hızlarına hayran kaldım o yüzden bu siteyi gözü kapalı tavsiye ederim! :)

Kampanyalı setler var, mutlaka göz atın siz de benim gibi online almıyorsanız ilk online alışverişinizi gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.

Sevgiler

5 yorum:

  1. Ben de yıllardır bu siteyi kullanıyorum. Lensin markasını merak ettim, memnun musun ? kullandığı markayı değiştirmeye korkangillerdenim de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cooper Vision Biofitiny. Başka marka kullanıyordum ama bu markanın yorumlarından etkilendim açıkçası ilk defa kullanacağım :)

      Sil
  2. Bende iki kere alışveriş yaptım aynı siteden ve çok memnun kalmıştım :) Ama malesef lens solüsyonlarına alerjim olduğu ortaya çıktı ve lens kullanmaya korkuyorum artık :/ Güle güle kullanın siz :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de gözüm kapalı alış veriş yapıyorum. Kendileri hız, güvenilirlik ve hizmet olarak Türkiye birincisi <3

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)